Alle stages per regio | Solliciteer direct!

Home » Stage

Ben je student en wil je een interessante stage of afstudeeropdracht zoeken? Stage.nl heeft een actueel aanbod van interessante stages in heel Nederland. Op deze pagina kun je direct naar stages en afstudeeropdrachten zoeken.

Stage? Zo gevonden via Stage.nl!

Ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? Stage.nl heeft een actueel overzicht van honderden stages en afstudeeropdrachten. Zoek je een stage in de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Arnhem, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en Leiden, dan ben je bij Stage.nl aan het juiste adres. Om te reageren op de bovenstaande stages dien je je wel eerst in te schrijven. Na het voltooien van je inschrijving kun je direct online solliciteren op een stage die past bij je opleiding. We bieden in ons stage overzicht per regio ook een overzicht van afstudeeropdrachten aan. Klik hier om dat overzicht te bekijken en solliciteer direct op een stage naar keuze.

Hoe ga ik op zoek naar een stage?

Een stage zoeken is lastig zat. Om het jou wat makkelijker te maken hebben wij allerlei stages verzameld en gesorteerd. Zo zie je hierboven een overzicht met diverse plaatsnamen. Klik op de plaats waar jij graag je stage wilt lopen en bekijk zo welke stageplekken daar op dit moment worden aangeboden. Wil je nog wat specifieker zoeken naar een stage? Dat kan met de filters. Geef bijvoorbeeld aan in welke beroepsgroep je een stage zoekt en wat jouw opleidingsniveau is. Alles om snel die leuke stage te vinden!

Wat voor soort stages bieden jullie aan?

Bij Stage.nl vind je stages in alle soorten en maten. Zo kun je bij ons terecht voor stages op alle opleidingsniveaus. Dus zoek je een mbo stage, hbo stage of wo stage? Bij ons ben je aan het juiste adres. Daarnaast is het aanbod aan stages enorm divers. Van de HRM tot de online marketing en van een administratieve stage tot een stage in de detailhandel, bij Stage.nl vind je het allemaal. Een stageplaats zoeken was nog nooit zo makkelijk!

Hoe kan ik solliciteren op een stage?

Na het zoeken naar een stage is het tijd om te solliciteren. Hoe? Heel eenvoudig: klik op de knop ‘solliciteer direct’ en log in met je gegevens. Heb je nog geen account bij ons? Schrijf je dan gratis in en solliciteer op die leuke stage. Hierna is het alleen nog een kwestie van je gegevens controleren, eventueel een motivatiebrief toevoegen en je sollicitatie verzenden. Wie weet heb jij dan binnenkort een leuke stageplaats gescoord!