Stage Groningen

In Groningen zijn 34 stages gevonden.

Volg jij een leuke opleiding en is het tijd voor jou om stage te lopen? Wil jij werkervaring opdoen in jouw beroepsgroep en je carrière een boost geven? Dat kan! Ga aan de slag met een stage in Groningen en leer in de praktijk wat je leuk vindt. Op Stage.nl staan verschillende leuke stages in Groningen. Het is maar net wat voor stage in Groningen je zoekt natuurlijk. Misschien kun jij wel samen met je medestudenten bij hetzelfde bedrijf aan het werk of je gaat juist veel nieuwe mensen ontmoeten en je netwerk uitbreiden. Alles kan met een stage in Groningen via Stage.nl.

Soorten stages in Groningen

Er zijn verschillende stages voor jou in Groningen. We kennen natuurlijk allemaal de snuffelstages en maatschappelijke stages van de middelbare school. Maar tijdens je studie krijg je de kans om meeloop stages te doen. Je kiest een bedrijf dat je echt aanspreekt en zorgt dat het echt een toevoeging is voor je cv. Met deze meewerk stages verdien je gelijk nog wat bij en je werkt gewoon in een volwaardig team. En zit jouw studie er bijna op? Dan is het tijd voor je afstudeerstage. Wie weet kun jij daar na je studie wel fulltime aan de slag. Kies deze afstudeerstage dus altijd goed! Kijk snel of jouw stage in Groningen tussen het aanbod zit en solliciteer.

Commerciële stage in Groningen

Zit verkopen in jouw bloed en wil je meer nieuwe verkoopstrategieën leren? Doe jij een commerciële opleiding en zoek je een stage die mooi zal staan op je cv? Op Stage.nl hebben we zeker een leuke commerciële stage in Groningen voor jou waarbij je nog meer kneepjes leert op het gebied van verkoop. Je draait mee in het team en leert door alles vooral gewoon te proberen. Kijk dus gauw of jouw stage in Groningen er tussen zit op commercieel gebied en solliciteer direct. Wie weet kun jij dan wel bij je favoriete bedrijf aan de slag. Wie wil dat nou niet?

Communicatie stage in Groningen

Ligt jouw toekomst in de communicatie en beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift? Volg jij een opleiding in de richting van communicatie en is het voor jou tijd om aan de slag te gaan met een communicatie stage in Groningen? Kijk dan snel tussen het aanbod van Stage.nl, want wij hebben zeker leuke stages voor jou in de aanbieding. Of je nu een meeloop stage zoekt of een afstudeerstage, dat maakt niet uit, wij hebben ze allebei voor jou klaarstaan. Ben jij bereid om veel te leren en je carrière een boost te geven? Solliciteer dan snel op een leuke communicatie stage in Groningen.

Horeca stage in Groningen

Volg jij een opleiding in de richting van horeca en wil je graag beter worden? Dat kan! Wij hebben namelijk verschillende horeca stages in Groningen waarmee jij meer ervaring op kunt doen in de branche. Van jouw begeleider en collega’s leer jij de kneepjes van het vak op de werkvloer. Je bent bereid om hard te werken en veel te leren tijdens deze stage in Groningen. Je stelt je open op en draait volwaardig mee in het team. Kun jij niet wachten om te solliciteren op een stage in Groningen? Doe dat dan meteen en wie weet heb jij binnenkort een leuke stage!

Meer informatie

Begin je uitdagende sales stage bij StudentJob DE, AT & CH

Top Job

Tradus Online Marketplace Marketing Intern

Top Job

Stagiair Tourisme in Leek

Afstudeerstage met kans op een baan bij YoungCapital!

Kom stage lopen als Recruiter bij YoungCapital!

Uitdagende stage als Recruiter bij YoungCapital in Groningen

HR stage bij YoungCapital NEXT in Groningen

Stage bij Heineken, MTV en 3FM

Uitdagende digitale marketing stage!

Stagiair mbo (BOL) Blokker in Groningen

Stagiair mbo (BOL) Blokker in Veendam

Stagiair mbo (BOL) Blokker in Uithuizen

Stagiair mbo (BOL) Blokker in Groningen

Stagiair mbo (BOL) Blokker in Hoogezand

Afstudeeronderzoek Warehouse Scalability in Groningen

Afstudeeronderzoek E-mailsystemen in Groningen

Design projecten Industrial Engineering & Management in Groningen

Afstudeeronderzoek Fraud Detection in Groningen

Afstudeeronderzoek High-availability in Groningen

        Stage Front-End Developer (min. 32u/w) in Groningen

         Back-end Developer          (minimaal 32u/w) in Groningen

Meeloopstage Accountancy AA (februari 2020) – Groningen

Scriptiestage RA (februari 2020) – Groningen

Meeloopstage Accountancy RA (februari 2020) – Groningen

Afstudeerstage IT Audit (februari 2020) – Groningen

Afstudeerstage Accountancy AA (februari 2020) – Groningen

Stagiair D-rt Groep in Zuidhorn

Stagiair D-rt Groep in Veendam

Stagiair D-rt Groep in Hoogezand

Stagiair D-rt Groep in Assen