Stage Nijmegen

In Nijmegen zijn 5 stages gevonden.

Studeer jij in Nijmegen, maar moet je voor je studie de nodige werkervaring opdoen? Of woon je in de buurt maar wil je graag aan de slag in deze stad? Een stage in Nijmegen vind je op Stages.nl! Op onze website vind je mooie stage vacatures in deze historische stad. Dus of je nu mbo, hbo of universiteit doet en een stage in Nijmegen zoekt, bij ons vind je de leukste vacatures. Ook je beroepsgroep maakt niet uit; op Stage.nl vind je altijd leuke stages in Nijmegen die bij je passen.

Soorten stage

Iedere stage is natuurlijk anders. Zo heb je bijvoorbeeld de meeloopstage, die vooral bedoeld is om relevante werkervaring op te doen. Je wordt op die manier klaargestoomd voor het echte werk, zodat jij als je straks afgestudeerd bent je talent op de juiste manier kunt gebruiken. Op zoek naar zo’n stage in Nijmegen? Check onze website dan. Ben je echter al bijna klaar met studeren en ben je als student op zoek naar een afstudeer stage in Nijmegen? Geen zorgen, ook die vind je bij ons. Nijmegen is een leuke studentenstad. Logisch dat je bij ons dus een stage in Nijmegen gaat vinden.

Stage in horeca of sales

Zit jij op de hotelschool of doe je een andere horeca-gerelateerde opleiding? En ben jij als student op zoek naar een stage in Nijmegen in jouw beroepsgroep? Dan kun je via ons aan de slag als hotelentertainer. Verbeter jouw social skills en breng tijdens je stage een glimlach op ieders gezicht! Niets voor jou? Geen probleem. Dan kom je toch lekker bij ons een stage in Nijmegen doen? Wij zijn namelijk ook vaak op zoek stagiairs. Ben jij communicatief vaardig en vind je het leuk om mensen aan een baan te helpen? Word dan bijvoorbeeld recruiter in Nijmegen!

Meer informatie