Welkom bij Stage.nl

Stage.nl is een online platform, speciaal voor studenten die op zoek zijn naar een meeloop- of afstudeerstage. Jaarlijks helpen wij duizenden mbo-, hbo-, en wo-studenten aan een leuke stageplek. Onze database bevat meer dan 67.740 kandidaten die opzoek zijn naar een stage. Via Stage.nl vindt u geheid snel een geschikte kandidaat!


Stage.nl maakt stagiaires vinden makkelijk!

  • U kunt online een gratis bedrijfsprofiel aanmaken en zelf 24/7 stages plaatsen;
  • U kunt eenvoudig online onbeperkt uw stages wijzigen;
  • Uw stage is vrijwel direct vindbaar via Google;
  • Wij kunnen matchende kandidaten gepersonaliseerd en direct informeren over uw stage(s);
  • Uw stages worden gratis doorgeplaatst op StudentenWerk.nl en StudentJob.nl voor een nog groter bereik.

Ons online bereik in cijfers:

Aantal aanmeldingen per week Aantal kandidaten in de database van Stage.nl Aantal kandidaten in de database van Stage.nl inclusief Studentenwerk.nl en Studentjob.nl Aantal pageviews per maand Aantal unieke bezoekers per maand Totaal aantal kandidaten in ons database van StudentJob Nederland. Totaal aantal kandidaten in de database van StudentJob International
30+ 22.500+ 67.740+ 52.100+ 13.150+ 1.200.00+ 4.200.000+

Waar zijn studenten naar op zoek? (inclusief de overige 2 websites)

Stagair(e) zoeken

Onze diensten

Wilt u gebruik maken van meerdere diensten tegelijk? Neem dan gerust contact op met ons salesteam om te kijken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. U kunt ons bereiken op:

+31 (0)23 - 8000 180

 info@stage.nl

Basisvacature

Probeer nu ons jobboard en plaats jaarlijks vijf gratis vacatures. U kunt ook kiezen uit een Basisvacature voor €99,-. Richt u liever de pijlen op stagezoekende studenten in heel Nederland? Plaats dan een landelijke stage voor €319,-. (Alle betaalde vacatures verschaffen direct toegang tot contactgegevens van sollicitanten. Ook krijgen de kandidaten een nieuwsbrief met de matchende vacatures).

TopJob

Bij een upgrade van een basis vacatureplaatsing naar Topvacature, wordt uw vacature op onze homepage geplaatst, voor nog meer bereik. Ook wordt uw vacature uitgelicht in de zoekresultaten. Dat is nog niet alles. Uw vacature wordt doorgeplaatst op de populaire websites StudentenWerk.nl en StudentJob.nl. En dat voor maar 50 euro!

Employer branding

Wilt u meer zichtbaarheid voor uw merk en uw stages? Dan kunt u kiezen voor een banner op onze homepage.

Matchmailing

Wilt u matchende kandidaten direct benaderen? Dan kunt u kiezen uit een e-mail mailing of een opgemaakte HTML-mailing. Meer weten? Bel ons gerust op +31 (0)23-8000 180 of mail ons op info@stage.nl

* Na 30 dagen verlopen uw stages automatisch.