Stage Leeuwarden

In Leeuwarden zijn 14 stages gevonden.

Kom staazje rinne yn Fryslân! Voel jij je thuis in de Friese cultuur en zit je toevallig op een hogeschool, een mbo of een middelbare school in, of in de buurt van Leeuwarden? Wij hebben hele leuke stages voor je op een rij gezet. Jij bent namelijk op een punt in je studie waarbij je echt een uitdagende en vooral leerzame stage moet gaan zoeken. Zoek dan niet verder! Onze stages in Leeuwarden zijn altijd goed voor je ontwikkeling en je cv. Wij dagen je uit om eens te solliciteren naar onze leuke vacatures voor stages in of in de buurt van Leeuwarden.

Kies uit verschillende soorten stages

Het maakt echt niet uit op wat voor school je zit, op Stages.nl kun jij altijd een stage in Leeuwarden tegenkomen die echt bij jou past. Zit je op de middelbare school, dan kun je kijken of Leeuwarden jou een leuke meeloopstage kan aanbieden. Hier mag jij even ruiken aan het bedrijfsleven, en ga jij al echt werk verrichten. Zit je op een hogeschool of mbo? Dan hebben we meewerkstages en zelfs afstudeerstages voor je. Stage lopen in Leeuwarden is niet alleen goed voor je ontwikkeling, maar gewoon hartstikke gezellig omdat je gaat werken in een oer-Hollandse omgeving met hele leuke mensen!

Waar ga jij jouw stage avontuur beleven?

Je kunt in Leeuwarden en omgeving bijna overal terecht voor je stage. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een plek in de promotie, horeca of zelfs in de verkoop. Het gaat er om dat je een plek hebt waarbij je veel kunt leren. Voor echte ICT’ers zijn er bijvoorbeeld vacatures te vinden voor ICT-stages, en ook voor online marketing studenten hebben wij vast wel een leuke stage in Leeuwarden waar jij perfect in past. Ben jij nieuwsgierig geworden, en ben je op zoek naar een stage in Leeuwarden? Solliciteer dan nu meteen en wie weet ga jij in Leeuwarden aan de slag met een leuke stage!

Meer informatie

Internship Interior Design Netherlands (m/f/d)

Top Job

Assistent Event Manager Stage Amsterdam

Top Job

Stage lopen als recruiter bij YoungCapital Leeuwarden

Vind een Unilever stage via onze pool

Stage bij MTV of 3FM

BBL Verkoopmedewerker Blokker in Leeuwarden

BBL Verkoopmedewerker Blokker in Surhuisterveen

BBL Verkoopmedewerker Blokker in Dokkum

BBL Verkoopmedewerker Blokker in Drachten

BBL Verkoopmedewerker Blokker in Sneek

BBL Verkoopmedewerker Blokker in Leeuwarden

BBL Verkoopmedewerker Blokker in Bolsward

Stage als BCC Verkoper(m/v) in Leeuwarden

Stage Business Support Private Banking ABN AMRO MeesPierson in Leeuwarden