Populaire beroepsgroepen

Home » Populaire beroepsgroepen

Volg jij momenteel een opleiding en zoek je een leuke stage? Misschien sta jij wel aan het einde van je studie en is het tijd voor een afstudeerstage in een beroepsgroep waar jij je goed bij voelt! Check of wij een stage voor je hebben in jouw vakgebied.

Stage marketing en communicatie

Ben jij creatief en volg je een studie die te maken heeft met marketing en communicatie? Misschien is het voor jou wel tijd om een leuke afstudeerstage te gaan doen. Waar kun je dan beter zoeken dan op Stage.nl? Wij hebben een ruim aanbod aan marketing stages! Wil je liever wat meer communicatiegericht werken? Dat kan met onze communicatiestages. Je leert veel nieuwe mensen kennen doordat je veel contact hebt met medewerkers uit het hele bedrijf. Samen met je collega’s bedenk je nieuwe teksten voor op de website en ben je verantwoordelijk voor leuke acties. Kijk snel of er een leuke marketing- of communicatie-stage voor jou bij zit. Bekijk snel onze marketing en communicatie stages!

HR stage

Doe jij een opleiding die alles te maken heeft met Human Resource Management en zoek je een leuke stage om meer ervaring op te doen? Met een HRM-stage kun je veel leren van je collega’s die al langer werkzaam zijn op dit gebied. Zo kun je kijken hoe de recruiters te werk gaan binnen een bedrijf en kijk je mee op de HR-afdeling. Misschien kun jij door je HR-stage wel blijven plakken bij het bedrijf en ligt er een leuke baan voor je klaar voor na je afstuderen. Ben jij klaar om veel nieuwe dingen te leren? Check dan onze vacatures voor HRM-stages en solliciteer direct. Bekijk snel onze HR-stages!

ICT stage

Is een ICT-stage wel iets voor jou, maar heb je tot nu toe nog niet de juiste stageplek kunnen vinden? Dat kan gebeuren! Wij hebben de leukste ICT-stages voor jou op een rijtje gezet. Misschien wil jij wel meer ervaring opdoen als programmeur. Als je maar bereid bent om hard te werken en je moeilijke opdrachten niet uit de weg gaat. Als dit zo is, dan hebben wij echt mooie ICT-stages voor jou. Nieuwsgierig naar welke ICT-stage bij jou past en of je in de buurt aan de slag kunt? Check dan snel onze ICT-stages. Bekijk snel onze ICT-stages!