Marketing en communicatie stages

Er zijn 23 marketing en communicatie stages gevonden.

Ben jij op zoek naar een marketing en communicatie stage? Lijkt het je leuk om bijvoorbeeld meer ervaring op te doen met social media, online marketing of het schrijven van nieuwsbrieven? Als je na je opleiding in de reclamewereld, bij een NGO of een commercieel bedrijf wil werken, is het handig om werkervaring op te doen tijdens een marketing en communicatie stage. Benieuwd naar de verschillende functies en leuke bedrijven die wij voor je in petto hebben? Bekijk dan snel de marketing en communicatie stage vacatures!

Social media stage

Wil je iets snel onder de aandacht brengen? Dan kun je het best social media inzetten. Bij een social media stage leer je hoe je dit kunt inzetten op professioneel gebied. Je denkt bijvoorbeeld mee over een social media plan of strategie, je leert websitecontent te promoten via social media kanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram en maakt foto’s, video’s en berichten die je op de juiste manier via de kanalen verspreidt. Enthousiast? Bekijk snel de social media stage vacatures!

Marketing stage

Volg jij een opleiding in marketing en communicatie? Bij een marketing stage leer je alle ins en outs in de praktijk. Je werkt bijvoorbeeld aan strategieën die je online inzet om de bekendheid van (externe) opdrachtgevers te vergroten, je schrijft teksten voor op een website, je brainstormt over campagnes en leert tijdens je marketing stage ook om social media in te zetten. Zin in? Check hier onze marketing stage vacatures!

Content marketing stage

Voor een content marketing stage moet je een stevige dosis creativiteit in je mars hebben. Hierbij ga je namelijk dagelijks unieke en waardevolle teksten, video’s of foto’s bedenken die je op een website of social media plaatst. Bij content marketing moet je ook leren werken met Google Analytics, om te zien hoe de content bezoekers trekt. Ben jij creatief en ondernemend? Bekijk dan snel onze content marketing stage vacatures!

Online marketing stage

Online marketing draagt steeds meer bij aan de omzet voor bedrijven en organisaties. Bij een online marketing stage leer je dan ook in de praktijk hoe je belangrijke tools zoals Google Analytics en AdWords gebruikt om de bedrijfsdoelen op online gebied te behalen. Tijdens een online marketing stage help je bij het maken van SEO-proof content, het inzetten van social media kanalen, leert websites te analyseren en deze te verbeteren. Sta jij te popelen? Bezorg jezelf dan snel een stage via onze online marketing stage vacatures!

Meer informatie

Stage lopen binnen Marketing & Communicatie bij Albert Heijn. in Zaandam

Stage als Accountmanager bij uitzendbureau.nl in Hoofddorp!

Doe mee aan enquêtes en verdien een beloning

Commercieel medewerker binnendienst in Son en Breugel

Loop stage bij YoungCapital Eindhoven

Stage als recruiter stagiaire bij YoungCapital Breda

Stagiar Digital Sales & Marketing in Woerden

Commercieel medewerker binnendienst in Son en Breugel

Content creator gezocht voor een start up in Arnhem

Start als parttime backoffice medewerker in Alkmaar

Content marketing stage in Rotterdam

Webleaders B.V.

Stage Event Manager / Vestigingsmanager Amsterdam

Stage Sales & Marketing in Amsterdam

Vacature: Marketing Stagiair in Zoetermeer

Ga aan de slag als relatiemanager in Hilversum!

Word senior relatiemanager binnen de media in Hilversum

Word stagiaire bij YoungCapital Rotterdam!

Stagiair sociale wetenschappen in Havelte

Parttime stagiaire bij YoungCapital in Nederland

Stage Graphic Design in Breda

Stage Customer Succes Specialist in Breda

Vind een Unilever stage via onze pool

Stage bij MTV of 3FM