Helaas, deze vacature is niet actief.

Social media & marketing bij duurzame start-up in Amsterdam

Zoek jij een mediastage en word je blij van positief klimaatnieuws en verhalen van duurzame impactmakers? Kom dan stagelopen bij Happy Times Magazine! Ga samen met ons Social Team aan de bak om het niveau naar een nog hoger niveau te tillen.

30 - 40 uur per week
Tussen €1 en €100 Per maand

Wat ga je doen?

Ga samen met ons Social Team aan de bak om het niveau naar een nog hoger niveau te tillen. Samen met een grafisch vormgever en de redactie zet jij de teksten om in spetterende online content waarmee je onze volgers verrast en inspireert. Je draagt tijdens de stage bij aan de groei van onze social media kanalen en brainstormt mee over hoe we het mediamerk Happy Times Magazine nog meer in de spotlight kunnen zetten. Je bent nieuwsgierig naar hoe je een community bouwt en vindt het leuk om aan de slag te gaan met de nieuwste social media-hypes.

 

Let op, je kunt bij ons alleen een werkstage doen. Je bent de enige stagiair en daarom kun je goede en persoonlijke begeleiding verwachten. Samen bouwen we aan de toekomst en jij bent een cruciaal onderdeel van deze belangrijke transitie naar een duurzame wereld.

Wat wij bieden

 • Flexibele werkuren, kies zelf wanneer je werkt!
 • Vrijheid voor je eigen werkplek, we werken door het hele land
 • Elke dinsdag mee naar de live radiouitzending
 • Professionele begeleiding om jouw onderzoek/werk naar een hoger niveau te tillen
 • Mogelijkheid om mee te gaan naar persevents en andere toffe evenementen waarvoor we worden uitgenodigd

Wat wij vragen:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent razendsnel als het gaat om Instagram, Tiktok, Threads (?!) en draait je hand niet om voor het maken van een spetterende story-reeks. Ervaring met bewerken in Instagram, TikTok, InShot of CapCut is een pré.
 • Passie voor duurzaam leven
 • Online verhalen vertellen, schrijf & editing skills
 • Je volgt een HBO- of WO-opleiding in de richting Multimedia, Communicatie, Journalistiek of een soortgelijke opleiding, of je hebt een goede motivatie waarom jouw opleiding en talenten aansluiten bij onze stageplek
 • Je werkt zelfstandig vanuit huis,werkt met je eigen laptop/ telefoon en je hebt een goede internet verbinding.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat? Klik op de 'solliciteer nu' knop en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Dit ga je doen:

 • Creatieve manieren bedenken om het Happy Times tijdschrift onder de aandacht te brengen.

 • Uitwerking van de radioshow voor youtube, spotify en leuke korte teasers voor op de socials.

 • Meedenken met de social media strategie van Happy Times Magazine als mediamerk. 

 • Inspirerende mensen interviewen en vastleggen op video en daar content van maken voor de website, de socials en de nieuwsbrief.

 • Als het binnen jouw opdracht past, bieden we je de mogelijkheid om mee te draaien met het hele proces van het publiceren van het Happy Times Magazine zomer- en herfstnummer. Van het plannen van interviews tot het uitwerken van de (cover)shoot en het meedenken over de vormgeving en het aantrekken van passende adverteerders.

Je hebt veel vrijheid om mee te denken in de groei van ons mediamerk en krijgt alle ruimte om te experimenteren.

Deze stage is niet betaald. We verwachten dat je 32-40 uur per week inzetbaar bent. We waarderen elke minuut die je met ons wilt samenwerken en je wordt onderdeel van een startend mediamerk en al het succes dat daarbij komt kijken.

Note: elke dinsdagmiddag aanwezig in Amsterdam in de radiostudio van Radio4All tussen 15:00 – 16:00.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Amsterdam
Werkuren per week
30 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
Tussen €1 en €100 Per maand
Verantwoordelijk voor
Social media strategie en uitbouwen, content maken, creatieve manieren bedenken om het Happy Times tijdschrift onder aandacht te brengen, inspirerende mensen interviewen en vastleggen.

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.