Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair marketing en communicatie in Groningen

Denk jij bij campers aan oubollige witte koelkasten, ongezellige campings en hoogbejaarden mensen? Dan hebben we jouw hulp nodig om iedereen te laten zien hoe het ook kan.

24 - 38 uur per week
€200 Per maand

Wat ga je doen?

VAN-Jorn bouwt bijzondere campers voor eigenzinnige mensen. Niet doorsnee, met een prachtig design en iedere camper uniek. Zonder dat we het wiel steeds opnieuw uitvinden. Ons modulaire concept – waar je zelf de meubels kiest en de inrichting kan bepalen – maakt dat onze klanten (stuk voor stuk lid van onze VAN-club) hun eigen camper samen kunnen stellen. 

 

Dit ben jij:

VAN-Jorn groeit hartstikke snel en wil de wereld van de campers komende jaren volledig op z’n kop zetten! Om daarbij te helpen zoeken we een creatieveling, die bij ons komt helpen in de communicatie en marketing. We gaan tijdens jouw stage op vele fronten van het vak bezig: van store design, het organiseren van evenementen, het schrijven van nieuwsbrieven en socials tot het uitwerken van een reeks testimonial video’s. 

We zoeken een HBO-student in de richting van Marketing, Communicatie of een vergelijkbare creatieve studie. Bij ons past iemand die het fijn vind om zelfstandig bezig te zijn, zelf nieuwe kansen ziet liggen, en die veel nieuwe dingen durft te proberen.

 

 

Wat wij bieden

  • Veel ruimte voor eigen ideeën
  • Kleinschalig
  • Breed ervaring opdoen

Wat wij vragen:

  • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding.
  • Tekstschrijven
  • Creatief
  • Organiseren
  • Fotografie

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat? Klik op de 'solliciteer nu' knop en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Hier kom je terecht:

We zitten aan de rand van Groningen stad, vlakbij station Europapark. Hier hebben we ons eigen pand met onder andere de grote werkplaats waar de campers gebouwd worden. We zijn met zo’n 18 mensen, die zich verspreiden over de dagen van de week.

 In ons team vind je veel technische aanpakkers: bijvoorbeeld de mensen die de mooiste campers in elkaar bouwen, het werk in de werkplaats overzien en een technisch tekenaar. Daarnaast hebben we natuurlijk ook onze verkopers en een marketingcommunicatie professional. Bij ons in het team past een optimist, een alleskunner en iemand die energie haalt uit nieuwe dingen proberen. 

 

Onderdeel van ons team worden?

We hebben plek voor één student die het tof vindt met ons te bouwen aan de toekomst van ons bedrijf. We bieden een stagevergoeding van 200 euro, vreemde collega’s en genoeg leuke teamuitjes.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Groningen
Werkuren per week
24 - 38
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€200 Per maand
Verantwoordelijk voor
Online en offline marketing, communitybuilding en brandbuilding

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.