Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Business Support in Renswoude

Beschrijving

Stage Business Support
  • Renswoude, Nijborg 17
  • 32-40 uur per week

Dit ga je doen

Ben jij nieuwsgierig en overzie jij alles op het gebied van bedrijfsprocessen en data? Leg jij snel de link tussen onze business processen en systeeminrichting? En wil jij weten hoe een wereldbedrijf als A.S. Watson hier in de dagelijkse praktijk mee om gaat? Dan hebben we goed nieuws: wij zijn op zoek naar een stagiair(e)! 

De afdeling Business Support Backoffice houdt zich bezig met verschillende domeinen binnen onze organisatie: HR- en Finance-processen, het functioneren van onze winkelsystemen en hier doorheen de continue behoefte aan meer data en inzicht in al onze werkprocessen. Als stagiair gaan we graag met je in gesprek over waar jouw interesse binnen deze domeinen ligt en wat een passende opdracht voor je is. 

Binnen Business Support kennen we twee deelspecialisaties waarvan Functioneel Beheer verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en het onderhoud van diverse systemen, zoals grootboeksystemen, kassasystemen, HRM-systemen (learning, recruitment) en voorraadbeheersystemen. Wij zijn intermediair tussen de gebruikers, ICT en externe partijen. Oplossingen als digitalisering van documentstromen, werken in de cloud, Low-code solution en het compleet vernieuwen van de kassa’s van Kruidvat levert steeds weer uitdagende, complexe en leerzame projecten op!  

Al onze systemen leggen een grote hoeveelheid data vast uit ons werkproces. Hiermee gaat onze data/business analist aan de slag. Voor het nemen van de juiste beslissing moet overal in ons bedrijf de juiste data beschikbaar zijn. Wij bieden gebruikers de kennis en middelen om hun data te visualiseren en op basis daarvan de beste beslissing te nemen voor onze organisatie. We doen dit met onder andere de modernste dashboard- en rapportagetechnologie, bijvoorbeeld Alteryx en Tableau. 

Wat ga je doen tijdens jouw stage? Meer dan je denkt! Je werkt van begin tot het eind aan jouw opdracht, waarbij je de interne gebruikers ondersteunt en adviseert met betrekking tot wensen en mogelijkheden van het systeem. Tegelijkertijd ervaar je hoe onze specialisten werken in een grote, succesvolle en resultaatgerichte organisatie. Je werkt samen met deze specialisten en kunt (bijna) de hele dag door vragen stellen.

A.S. Watson in 1 minuut

Dit krijg je ervoor terug

  • Een uitdagende stage van minimaal 20 weken bij een succesvolle internationale organisatie die continu in beweging is en waar met mooie merken gewerkt wordt. We kunnen je één garantie geven: saai is het bij ons nooit!
  • Een enthousiast team dat staat te popelen om kennis met jou te maken.
  • Een opdracht die volledig bij jou past, volop werkplezier en een snelle omgeving waarin je veel kunt leren. 
  • Best belangrijk: een marktconforme stagevergoeding (op basis van 32-40 uur per week). 
  • Enthousiaste en gezellige collega’s die informeel en open met elkaar werken aan het beste resultaat. Naast samen hard werken, ook veel samen lachen! #bepartofmore

Dit ben jij

  • Je beschikt over een hoop gedrevenheid en proactiviteit!
  • Je bent leergierig en vooral nieuwsgierig en je wilt jezelf verder ontwikkelen. 
  • Je bent communicatief sterk en niet verlegen: je kunt snel schakelen, weet snel bij wie je moet zijn, ziet snel verbanden en stapt makkelijk op collega’s af.
  • Je bent een HBO- of WO-student en op zoek naar een interessante stageplek. 
  • Je bent analytisch sterk en komt met creatieve oplossingen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Renswoude
Dienstverbanden
Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.