Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Recruitment Marketing in Renswoude

Beschrijving

Stage Recruitment Marketing
 • Renswoude, Nijborg 17
 • 32-40 uur per week

Dit ga je doen

Je gaat meewerken aan gave recruitment marketingprojecten bij een grote succesvolle retailer met mooie merken! Je gaat stage lopen op onze gezellige afdeling Talent Acquistion met 8 gedreven collega’s. En zij maken weer deel uit van de HR-afdeling A.S. Watson Benelux. Met ruim 60 collega’s staan we elke dag weer klaar voor onze collega’s in de winkels van Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL en op kantoor. 

Wat ga je doen? Meer dan je denkt! Want tijdens jouw stageperiode werk je samen met ervaren en gedreven Recruitment Specialisten die zich bezighouden met een aantal grote projecten. Daarnaast ben jij in charge over de ‘werken bij’ social mediakanalen en ga jij er samen met een collega voor zorgen dat dé leukste content dagelijks op onze socials te vinden is. Hierin krijg jij veel verantwoordelijkheid en mag jij met jouw creativiteit helemaal los gaan! 

Vragen kun je de hele dag door stellen en je mag zelfstandig aan de slag met jouw eigen taken en projecten. Van de Recruitment Specialisten leer je alles over het bedenken en opzetten van succesvolle recruitmentacties. Ook leren zij jou alles over (arbeidsmarkt)communicatie. Zij zullen je de kneepjes van dit boeiende vakgebied leren door je volledig mee te laten draaien op de afdeling. Zo leer je veel en snel en zie je direct het resultaat van je werk terug. Kortom, je krijgt een écht aandeel in het succes van het team!

Tijdens je stage:

 • ga je aan de slag met social media, je volgt wat hier gebeurt en zorgt dat nieuwe content online komt met de juiste tone of voice voor onze volgers. Daarnaast verzamel je de content van collega’s en weet jij met jouw creativiteit onze volgers engaged te houden;
 • krijg jij een groot aandeel in het uitrollen van het nieuwe social mediaplan; 
 • maak je kennis met een grote diversiteit aan werkzaamheden op het gebied van recruitment binnen een grote en dynamische organisatie: op deze manier doe je veel werkervaring op;   
 • kun je uiteraard ook jouw opdrachten van school vervullen.

Deze stage is vanaf september 2022 voor 4 tot 5 dagen per week voor een periode van 5 tot 10 maanden.

A.S. Watson in 1 minuut

Dit krijg je ervoor terug

 • Een uitdagende en interessante stage op het gebied van recruitment bij een topwerkgever met mooi merken. We kunnen je één garantie geven: saai is het bij ons nooit!
 • Werkplezier en een snelle omgeving waarin je veel kunt leren. Er is genoeg uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de verschillende werkzaamheden die je gaat uitvoeren.
 • Enthousiaste en gezellige collega’s die informeel en open met elkaar werken aan het beste resultaat. Naast samen hard werken, ook veel samen lachen! #bepartofmore
 • Best belangrijk: een leuke stagevergoeding, vrije dagen én tijd voor je studie. Wij vinden je studie belangrijk. Daarom geven wij jou voldoende ruimte om jouw schoolopdrachten uit te voeren. En daarnaast willen we graag dat jij lekker in je vel zit. Daarom krijg je bij ons ook twee vrije dagen per maand o.b.v. 40 uur, zodat je naast jouw stage en studie een beetje kan ontspannen.
 • Een mooie stage op jouw cv waar je trots op kan zijn! 

Dit ben jij

Natuurlijk heb je geen jarenlange werkervaring, maar wel een hoop enthousiasme en proactiviteit! Jij weet wat je wil en wil echt iets uit jouw stage halen! Je bent leergierig en vooral nieuwsgierig en kan niet wachten om de door jou opgedane kennis in de praktijk te brengen. Je bent dé Recruitment Stagiair die wij zoeken als jij je ook in het onderstaande herkent!

 • Je bent een 3e of 4e jaars hbo- of wo-student met als studierichting Marketing, Commerciële Economie, Communicatie, Human Resource Management (HRM), Bedrijfskunde of vergelijkbaar. 
 • Je hebt interesse in social media en (arbeidsmarkt)communicatie en wil graag het recruitmentvak beter leren kennen. Heb je ook al ervaring met het maken van TikToks, dan is dat helemaal mooi!
 • Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
 • Je weet je werk goed te structureren en te allen tijde het overzicht te bewaren. Je bent pragmatisch en voor dynamiek en snelheid draai jij je hand niet om. Integendeel, daar krijg jij juist energie van!
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent een echte teamplayer. 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Renswoude
Dienstverbanden
Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.