Yellowlime is een jong en snelgroeiend online marketingbureau dat zich inzet om het internet elke dag weer een beetje mooier te maken. Door de realisatie van verfrissende en prikkelende websites én creatieve en slimme online marketing voor verschillende klanten helpen wij ambitieuze bedrijven om online te groeien.

Bij Yellowlime staat persoonlijke ontwikkeling in je stageperiode voorop. Daarbij ga je voor de afstudeeropdracht aan de slag met het doorontwikkelen van een start-up onder Yellowlime. De afgelopen 6 maanden is er al hard gewerkt aan de lancering van de start-up, maar de ontwikkeling van het platform is nog belangrijker.

De dagelijkse werkzaamheden bevatten taken omtrent e-mailmarketing, websiteoptimalisatie, SEO  (zoekmachine optimalisatie) Google Ads campagnes, social media campagnes, LinkedIn optimalisatie en nog veel meer. Je stage is een diverse stage met uiteenlopende taken omtrent online marketing. Zo kun je tijdens je afstudeerstage écht ontdekken waar je passie binnen online marketing ligt.

Wil je meehelpen om een start-up naar een hoger niveau te tillen? En wil je veel afwisseling in de dagelijkse werkzaamheden? Neem dan contact op met ons voor een kennismakinggesprek.

Wij werken bijvoorbeeld voor mooie (Utrechtse) bedrijven als Brouwerij Eleven, Foodexplore, Blue Industry, ZONZ sunsails en nog veel meer!

Yellowlime is gevestigd op bedrijventerrein De Wetering in Utrecht, Leidsche Rijn. Inclusief pingpongtafel én goed bereikbaar ook via het openbaar vervoer vanaf Bus- en treinstation Leidsche Rijn Centrum of Treinstation Terwijde. Gratis Pick-up bikes brengen je vervolgens in 5 minuten op je nieuwe kantoorplek. Het team van Yellowlime werkt 50% op kantoor en 50% van de tijd vanuit huis.

Hogeschool Utrecht heeft Yellowlime geregistreerd als erkend stagebedrijf. Wij en onze stageplaats staat geregistreerd in OnStage.

Van belang is dat je beschikt over een laptop. Lijkt jou dat wel wat? We kijken uit naar je reactie.