Helaas, deze vacature is niet actief.

Online Marketing Stage in regio Rotterdam en/of Utrecht

Kom jij ons team versterken? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Online Marketeer die zich helemaal kan inleven in de websitebezoekers van Spa Industries Europe. Als Expert Blije Klant weet jij precies waar (potentiële) bezoekers uithangen en hoe jij die naar onze website krijgt. Ons stageaanbod is breed. Denk aan SEO, Content Marketing en Webdevelopment. Stap bijvoorbeeld in de wereld van A/B testen, webshop personalisatie, customer journey en Google Analytics. We gooien je natuurlijk niet in het diepe, maar zorgen dat je intensieve begeleiding krijgt van een online marketing bureau en een vaste buddy. Daarnaast krijg jij van ons volop ruimte om een eigen project op te starten. Hoe tof is het als je jouw idee aan het einde van je stage terugziet in je stagebedrijf?

24 - 40 uur per week
€0,00 per uur

Wat ga je doen?

Spa Industries Europe Careers | Online Marketing Stage in regio Rotterdam en/of Utrecht

Flexibele begin- en einddatum, passende stages beschikbaar voor zowel MBO, HBO als WO studenten, vergoeding van je reiskosten en inzet

Hier word jij blij van:

- Bedenken, implementeren en evalueren van (je eigen) E-commerce en Online Marketing projecten

- Verzamelen en analyseren van data en dashboards

- Optimaliseren van de digitale customer journey

- Samenwerken met marketing en niet-marketing collega's

 

Hier worden wij blij van:

- Je hebt een passie voor Online Marketing en/of E-commerce 

- Je bent communicatief vaardig en hebt oog voor details

- Je durft fouten te maken

- Je bent klantgericht

- Je hebt een gezonde dosis nieuwsgierigheid

- Je werkt data-gedreven en resultaatgericht

- Je neemt graag initiatief en verantwoordelijkheid

- Je hebt een relevante afstudeerrichting (marketing/communicatie/ICT/Journalistiek/Media)

- Je bent een MBO, HBO of WO student (voor elk niveau hebben wij een passende stage)

- Je hebt feeling met de wellness branche

- Pre: met ervaring in de wereld van Online Marketing en E-commerce heb jij een keywoordje voor!

Herken jij jezelf in dit profiel en sta jij te trappelen om bij Spa Industries Europe aan de slag te gaan? Stuur ons dan jouw motivatie en CV!

Wat wij bieden

  • Uitdagende (afstudeer)stage in een dynamisch familiebedrijf waar je veel ruimte voor eigen initiatieven en ideeën krijgt
  • Vaste buddy (begeleider) met wie je dagelijks of wekelijks contact hebt
  • Begeleiding van online marketing bureau
  • Relaxte, informele werksfeer met gezellige collega's
  • Vergoeding van je reiskosten en inzet
  • Mogelijkheid tot thuiswerken

Wat wij vragen:

  • Communicatief sterk
  • Relevante studierichting
  • Pre: ervaring met Online Marketing en/of E-commerce
  • Data-gedreven en resultaatgericht
  • Gezonde dosis nieuwsgierigheid
  • Samenwerken
  • 0 tot 6 maanden
  • 6 tot 12 maanden
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Wij zijn een modern, innovatief familiebedrijf gespecialiseerd in de Wellness markt. Al meer dan 16 jaar maken wij zowel B2B als B2C klanten blij met spa's (jacuzzi's), swimspa's, sauna's, zwembaden en diverse wellness artikelen- en onderdelen. Ook plaatsing, onderhoud en reparaties behoren tot onze activiteiten.

 

Succesverhaal van oud stagiair Anton:

Eind 2018 is Anton aan de slag gegaan als Online Marketeer bij Spa Industries Europe.

Hij vond het zo leuk dat hij niet meer bij ons is weggegaan!

 

Waarom heb jij gekozen voor een stage bij Spa Industries Europe?

''Stage lopen bij een (klein) MKB-bedrijf had echt mijn voorkeur omdat je dan meer verantwoordelijkheden hebt, de werkzaamheden afwisselender zijn en je sneller kunt schakelen. Als stagiair(e) ziet Spa Industries Europe je echt als volwaardig collega. Je draait volop mee binnen het team. Het maakt niet uit of je er een week werkt of een jaar, je krijgt alle ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Zo heb ik samen met mijn buddy ideeën voor een nieuwe website uitgewerkt en binnen enkele maanden hebben wij de website gelanceerd, inclusief marketingcampagnes. Bij een groot bedrijf als bijv. Coolblue en Bol.com zou zo'n project niet of lastig van de grond komen omdat het eerst door veel organisatielagen moet gaan''.

Had jij ervaring met de wellness branche?

''Nee, ik kon enkele bekende spa fabrikanten opnoemen als Jacuzzi en Hotspring, maar wist verder weinig af van de wellness branche. Gelukkig was dat geen enkel probleem''.

Wat vind je van de werksfeer binnen Spa Industries Europe?

''De werksfeer is bijzonder, er heerst echt een familiegevoel. Iedereen kent elkaar goed en er is veel betrokkenheid bij het bedrijf. Daarnaast is het gewoon om even bij te springen wanneer dat nodig is''.

Waar bestonden jouw stagewerkzaamheden uit?

''De functieomschrijving was breed en ook de inhoud van de functie was flexibel. Ik kreeg veel ruimte om te ontdekken wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Uiteindelijk heb ik mij voornamelijk gespecialiseerd in webdevelopment (WordPress & WooCommerce) en websitedesign. Mijn werkzaamheden waren afwisselend. De ene dag hield ik mij bezig met het bouwen van een nieuwe website in Wordpress en de andere dag analyseerde ik het websiteverkeer, dacht ik na over nieuwe marketingcampagnes en deed ik keyword onderzoek''.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO, Universiteit
Plaats
Rotterdam
Werkuren per week
24 - 40
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage
Salarisindicatie
€0,00 per uur
Verantwoordelijk voor
Bedenken, implementeren en evalueren van (je eigen) E-commerce en Online Marketing projecten.Optimaliseren van de digitale customer journey

Rotterdam | Stage marketing en communicatie | Online marketing stage | Stage | Afstudeerstage | MBO | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.