Helaas, deze vacature is niet actief.

Veelzijdige fashion stage bij Queen of Jet Lags in Amsterdam

Beschrijving

Wat?

Als een van de grootste modeblogs van Nederland krijg je een kijkje achter de schermen in de online fashion wereld. Met dagelijke duizenden unieke bezoekers en meer dan honderduizenden volgers op social media kanalen is elke dag op kantoor anders. Dagelijkse werkzaamheden variëren van shoots, het bedenken en onderhouden van social media strategies, tot het bedenken van creatieve concepten grote fashion merken. Je zult bij alle werkzaamheden mee gaan werken.


Waar?

In 2012 is Queen of Jet Lags gestart als mode en travel blog. Door de grote internationale following en een dedication aan premium content zijn er mooie samenwerkingen ontstaan met merken zoals o.a. Louis Vuitton, Tods en YSL. Ook is dit jaar na de succesvolle 'Selected by Queen of Jet Lags' collectie in 2015, in samenwerking met H&M de 'Festival Favorites by Queen of Jet Lags' collectie uitgebracht. Het kantoor is in het centrum van Amsterdam maar veel werkzaamheden vinden ook plaats in het buitenland.


Werkzaamheden?

Je krijgt de vrijheid om je eigen creativiteit te gebruiken en zult werken aan trend reports, moodboards, locaties scouten, op perstrips gaan, bij voorkeur ook aan fotografie meewerken, je zult ondersteunend werken bij grote campagnes, licht administratief werk doen, je werkt mee aan de social media strategie en zult deze ook deels uitvoeren en je zult pers aanvragen uitvoeren. Daarnaast zul je veel ondersteunend werk verrichten bij de aankomende fashion weeks in september.


Eisen?

- Je bent een creatief persoon

- Passie voor mode en online

- Je houdt de laatste trends en blogs bij

- Oog voor kwaliteit en detail

- Zelfstandig kunnen werken

- Geen 9 tot 5 mentaliteit

- Minimaal HBO niveau

- Ervaring met Photoshop en fotografie is een pre

Periode?

- Per direct tot 1 maart

- Minimaal 4 dagen per week

- Uitzicht op een vaste baan

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO, Universiteit
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage

Amsterdam | Stage marketing en communicatie | Online marketing stage | Stage | Afstudeerstage | MBO | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.