Helaas, deze vacature is niet actief.

Marketing & Communicatie stage - in Delft

Ben jij op zoek naar een B2B stage met veel eigen inbreng, veel ruimte om te groeien en te experimenteren? JOA is op zoek naar een enthousiaste en initiatiefrijke Communicatie stagiair

Wat ga je doen?

JOA zorgt er voor dat grote fabrikanten in de Chemie, FMCG en Pharmacie goed kunnen produceren door het ontwerpen, bouwen en implementeren van industriele luchtfiltratie systemen. Er is de laatste tijd vol ingezet op groei en digitalisatie waar we reeds de vruchten van plukken.

Echter, veel promotie materiaal, leaflets, bedrijfspresentatie, en case studies zijn incompleet of kunnen wel een upgrade gebruiken. Onze opdrachtgevers zijn grote multinationals zoals DSM, Nestlé, Pfizer, etc. Onze materialen moeten er professioneel uitzien, passen bij onze doelgroep. Daarom zijn we op zoek naar een stagiaire.

Naast deze opdracht krijg je veel de ruimte om je eigen initiatieven na te jagen. We houden van experimenteren om verbeteringen te vinden op het gebied van Social Media, Email Campagnes, Website, Webinars, Ads. Door middel van tools als Hubspot, Lead Forensics, Mailchimp, Hotjar, Google Analytics proberen we al onze activiteiten continue te verbeteren en aan te passen.

Wat wij bieden

  • Stagevergoeding, flexibele uren
  • Groeiend bedrijf en constructieve omgeving waar fouten gemaakt mogen worden
  • Ruimte voor eigen inbreng en interesses

Wat wij vragen:

  • Communicatief sterk
  • Probleemoplossend vermogen
  • Zelfstandig
  • Geen ervaring vereist
  • 0 tot 6 maanden
  • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

JOA ontwerpt, bouwt en implementeert al 22 jaar op maat gemaakte Industriële Luchtfiltratie Systemen voor grote multinationals in de FMCG, Chemie en Pharma industrieën. Met een team van ongeveer 25 collega’s groeien we in steeds meer nieuwe markten en regio’s waar stof, damp en aerosols een uitdaging zijn. Met eigen gepatenteerde technologie zijn we in staat om net iets meer te bereiken dan onze concurrenten. Het is de taak van Marketing om deze boodschap goed over te brengen naar onze doelgroep.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Delft
Werkuren per week
40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€350,00 per uur
Verantwoordelijk voor
Updaten en Creëren van Content zoals Blogs, Leaflets,

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.