Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Content Webshop eCommerce (HBO) in Renswoude

Beschrijving

Stage Content Webshop eCommerce (HBO)
 • Renswoude, Nijborg 17
 • 32-40 uur per week

Dit ga je doen

In deze hbo-meewerkstage ga je stage lopen bij het Webshopteam van onze succesvolle winkelformule Kruidvat. Je gaat een bijdrage leveren aan een van de meest drukbezochte websites in de retail. Je krijgt de vrijheid om jezelf te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, op een afdeling met allemaal jonge en ambitieuze collega's. 

Als stagiair Content Webshop bij Kruidvat werk je veel samen met webshopmedewerkers en webshopmanagers aan de creatie van content voor onze websites. Je werkt mee aan projecten en levert met je commerciële inzicht een actieve bijdrage om de omzet en conversie van onze webshops te verbeteren.

Je maakt deel uit van de afdeling eCommerce van Kruidvat en Trekpleister. Alles wat wij doen is gericht op online succes en next generation marketing en commercie. Wij zorgen ervoor dat onze klanten ook 24/7 terecht kunnen op onze webshops en dat onze websites meegroeien met alle (digitale) ontwikkelingen en technische mogelijkheden. Werk je op deze afdeling, dan werk je uiteraard nauw samen met andere afdelingen, zoals Inkoop en Marketing. Gegarandeerd afwisselend en leerzaam!

Deze stageplek is voor 3 tot 5 maanden, voor 4 of 5 dagen per week. Je werkt deels vanuit huis en afhankelijk van de corona-ontwikkelingen deels op kantoor.

Dit krijg je ervoor terug

 • Een inhoudelijk interessante meewerkstage op het gebied van eCommerce binnen een succesvolle en krachtige internationale organisatie die continu in beweging is. We kunnen je één garantie geven: saai is het bij ons nooit!
 • Uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de verschillende werkzaamheden die je kunt gaan uitvoeren. Wij bieden jou de kans om jezelf net zo snel te ontwikkelen als onze snelgroeiende eCommerce-organisatie. 
 • Een prima stagevergoeding. En als je geen OV-jaarkaart hebt, kom je in aanmerking voor een tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer.
 • Twee vrije dagen per kalendermaand (naar rato) bij een fulltime stage.
 • Een enthousiast, professioneel en gedreven team van collega’s met een informele, no-nonsense werksfeer, waarin open communicatie, korte lijnen en - last but not least - een gezonde dosis humor zeer belangrijk zijn. 

Dit ben jij

 • Je zit in het 2e, 3e of 4e jaar van de hbo-opleiding richting Communicatie, Commerciële Economie of Marketing.
 • Je hebt een passie voor online commercie en een sterke affiniteit met webshop en retail.
 • Je bent enthousiast, gedreven, leergierig en hebt oog voor detail. 
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Heb je al ervaring met werken in een CMS, dan is dat een pre.
 • Uiteraard ben je fan van onze winkelformules en ons assortiment en bezoek je wekelijks een van onze filialen of webshops.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Renswoude
Dienstverbanden
Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.