Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Kwaliteitsmanagement & MVO (HBO) in Renswoude

Beschrijving

Stage Kwaliteitsmanagement & MVO (HBO)
 • Renswoude, Nijborg 17
 • 32-38 uur per week

Dit ga je doen

Als stagiair Kwaliteitsmanagement & MVO werk je actief mee op projecten die bijdragen aan het beoordelen van de kwaliteit en duurzaamheid van de eigen merkproducten van onze succesvolle winkelformules Kruidvat en Trekpleister. Een belangrijke klus, zowel voor onze organisatie als voor de maatschappij! Op deze manier kom je te weten wat er allemaal speelt rondom MVO en Kwaliteit bij Kruidvat en Trekpleister. Een hele verantwoordelijkheid! Je wordt hierbij begeleid door de project- en innovation manager. 

Wat ga je zoal doen tijdens deze stage? 

 • Opzetten van werkprocessen, afstemmen met de gebruikers en implementatie van de werkprocessen.
 • Ondersteunen van de organisatie met het verder vergroten van de transparantie en betrouwbaarheid van onze duurzaamheidsgegevens voor diverse rapportages.
 • Rapportages opzetten over de kwaliteitsinformatie. 
 • Meedraaien binnen diverse kwaliteits- en duurzaamheidsprojecten binnen de afdeling Inkoop (Trading).

Je maakt deel uit van de afdeling Inkoop van Kruidvat en Trekpleister. Als grote retailer in de Benelux met meer dan 1.400 winkels, een groot distributiecentrum, uitgebreid transportnetwerk en miljoenen klanten per week hebben we volop mogelijkheden om aanzienlijk bij te dragen aan een duurzame toekomst. En dat doen we dan ook! Binnen onze organisatie speelt MVO een belangrijke rol. 

Dus ben je op zoek naar een afwisselende en leerzame stage op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid van consumentenproducten? Dan hebben wij een uitdagende meewerkstage voor jou vanaf februari 2021 voor 20 aaneengesloten weken, voor 4 tot 5 dagen per week.

Dit krijg je ervoor terug

 • Een uitdagende en interessante stage op het gebied van kwaliteit en MVO binnen een succesvolle en krachtige internationale organisatie die continu in beweging is. We kunnen je één garantie geven: saai is het bij ons nooit!
 • Uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de verschillende werkzaamheden die je kunt gaan uitvoeren.
 • Een professionele en ambitieuze organisatie en betrokken en deskundige collega’s.
 • Een goede stagevergoeding en twee vrije dagen per kalendermaand (naar rato) bij een fulltime stage.
 • Een enthousiast, professioneel en gedreven team van collega’s met een informele, no-nonsense werksfeer, waarin open communicatie, korte lijnen en - last but not least - een gezonde dosis humor zeer belangrijk zijn.

Dit ben jij

 • Je bent een enthousiaste 2e of 3e  jaars hbo-student richting Bedrijfskunde, Marketing, Ondernemerschap & Retail Management of vergelijkbare richting met de focus op kwaliteitsmanagement, productontwikkeling en/of retail.
 • Je bent leergierig en vooral nieuwsgierig, maar ook resultaatgericht en pragmatisch. Jij wilt weten hoe het er écht aan toegaat in een organisatie. Ook heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je zeker niet verlegen van aard. 
 • Je bent commercieel ingesteld, maar beschikt ook over een sterk analytisch vermogen en bent accuraat en administratief sterk: je hebt namelijk te maken met specifieke informatie die nauwkeurig bekeken moet worden.
 • Je bent communicatief vaardig: je schakelt veel met interne stakeholders.
 • Je hebt affiniteit met health & beauty-producten en/of consumentenartikelen. En je houdt van de dynamiek en snelheid die bij de retail horen. Sterker nog, daar krijg jij juist energie van!


Voor inhoudelijk meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Ilonka Koster, Trading Project & Innovation Manager Benelux, op telefoon: 06 - 22 40 88 87.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Renswoude
Dienstverbanden
Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.