Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair Online marketing in Harderwijk

nu alvast als specialist je werkervaring opdoen? We willen HBO studenten de gelegenheid geven om bij Scheer & Foppen Installatietechniek al tijdens je studie gerichte werkervaring op te doen! Anderzijds kan jij ons helpen met een goed gevulde content kalender, creatieve campagnes en goed geladen Employer Branding.

32 - 40 uur per week
Tussen €300 en €500 Per maand

Wat ga je doen?

Hoe kan jouw dag er uit zien:

8:00 Je rijdt met een van de projectleiders mee naar de aanbouw van een zorgcomplex. Met veiligheidsschoenen aan en helm op bezoek je de bouwplaats, praat je met onze medewerkers en maak je gave foto's zodat die deze week verspreid kunnen worden via de Social Media kanalen

9:00 Je bent terug in het mooie pand in Harderwijk, een fijne en moderne werkplek die ook wel gezien mag worden in onze online uitingen. Je drinkt een kop koffie met collega's en kijkt samen naar de activiteiten kalender van het volgende kwartaal. Waar gaan we via leuke uitingen nog de aandacht op vestigen en welke zomer actie kunnen we nu al vast voorbereiden voor relaties?

11:00 Je praat bij met het HR team hoe bepaalde social media campagnes lopen en welke nieuwe campagnes gestart kunnen worden, hoe triggeren we de verschillende doelgroepen en hoe kunnen we nog beter laten zien hoe SFI zich als werkgever onderscheidt. Je pakt snel even wat vers fruit in de kantine om de eerste honger te stillen, lekker dat dat voor medewerkers beschikbaar is!

13:00 late lunch maar ook snel door naar een online afspraak met de website bouwer, je wilt graag wat nieuwe foto's toevoegen en wat aanpassingen doen.

14:30 tijd voor je e-mail en verder nadenken over creatieve campages, Insta stories voorbereiden en de foto's die je deze week hebt gemaakt bewerken en opslaan.

16:00 nog drie kwartier en de officiële werkdag zit er op maar eerst werk je nog aan het youtube kanaal en plan je nieuwe afspraken op lopende projecten in met de projectleiders in om daar gave foto's en filmpjes te maken. Niet vergeten: morgen ook op zoek naar een leuk een creatief bureau dat kan helpen met toffe video producties

Je ziet: volle werkdagen, veel zelfstandigheid, veel afwisseling en je kunt je creativiteit en feeling voor social media volop kwijt.

Vind je het leuk om ons te helpen de online marketing naar een hoger plan te tillen en echt van nu te maken? aarzel dan niet en meld je voor deze gave stageplek.

Wie zijn wij, Scheer & Foppen Installatietechniek:
Sinds de oprichting hebben wij onze enorme veerkracht en betrouwbaarheid al in ruime mate laten zien. Daar zijn we al 55 jaar trots op! Wij hebben passie voor techniek en werken met ongeveer 130 collega's in een hecht team. Het samenwerkingsverband is gebaseerd op vertrouwen en een proactieve houding van iedereen die de schouders er onder wil zetten.

Scheer en Foppen Installatietechniek is een allround dienstverlener met o.a. activiteiten op het gebied van service & onderhoud, werktuigbouwkunde, stadsverwarming en elektrotechniek. Wij zijn echte installatiespecialisten met ongekende passie voor het vak.

Ons specialisme:

 • Allround installatiespecialist dus continuïteit en een zekere toekomst.
 • Innovatief en duurzaam, je kunt meedenken en meebeslissen en op elke innovatie heb je direct invloed
 • Korte lijnen, we kennen iedereen die bij ons komt werken en zijn geïnteresseerd in de mens achter de functie
 • Betrokken en collegiale sfeer, volop ruimte om elkaar goed te leren kennen en successen worden gevierd

Wij bieden je een stagevergoeding en vergoeden ook de reiskosten. Je krijgt de beschikking over een laptop en smartphone.

 

Wat wij bieden

 • reiskosten vergoeding
 • stagevergoeding
 • laptop
 • smartphone

Wat wij vragen:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • kennis van de social media kanalen
 • basis kennis SEO
 • lekker creatief en out of the box denkend

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO, Universiteit
Plaats
Harderwijk
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
Tussen €300 en €500 Per maand
Verantwoordelijk voor
Online marketing, content kalender

Harderwijk | Stage marketing en communicatie | Online marketing stage | Stage | MBO | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.