Helaas, deze vacature is niet actief.

Vacature: Stagiair (HBO/WO) Online marketing & Social media bij Startup

Ben jij een ondernemend en avontuurlijk persoon, leg jij makkelijk contact met andere mensen, ben jij creatief en een echte aanpakker en ben jij verder veel bezig met social media? Dan hebben wij een interessante stage voor je waar je veel kunt leren, waar je veel kunt doen vanuit je huisadres, waar je betrokken bent bij de start van een nieuw bedrijf en waar je gewaardeerd wordt voor al jouw inspanningen. Deze vacature is ook geschikt voor studenten die wellicht door Corona wat tijd over hebben en werkervaring willen opdoen.

Wat ga je doen?

De uitdaging

In het tweede kwartaal van 2021 lanceren wij een nieuw online platform dat zich richt op de markt van cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vrijetijdsbesteding. Consumenten kunnen daar snel en gemakkelijk de juiste opleiders en leraren selecteren en boeken. Aanbieders die hun kennis & kunde willen delen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vrijetijdsbesteding, op zoek zijn naar omzet én invulling van hun beschikbaarheid, bieden wij een online platform waar ondersteuning wordt geboden op het gebied van werving, administratie en het plannen van de agenda en de lessen.

Wij willen graag onze doelgroepen op de hoogte brengen van ons nieuwe platform en hen informeren over wat wij voor hen kunnen betekenen. Wij willen hun interesse opwekken en aan ons verbinden en content als verbindende factor is hierbij uitermate belangrijk.

Wij zijn op zoek naar een stagiair Online marketing & Social media die samen met ons het nieuwe platform in de markt gaat introduceren en onze doelgroepen aan ons weet te binden.

Wat ga jij doen?

Op wekelijkse basis worden ervaringen en doelstellingen gedeeld. Op basis van deze doelstellingen creëer en publiceer jij relevante content op zowel de website als op diverse social media kanalen. Daarnaast meet en analyseer jij ook doorlopend de effectiviteit van jouw acties. Jij beheert de social media communicatie met ons doelgroep en reageert op vragen of verzoeken. Daarnaast ben jij heel goed in staat om jezelf in onze doelgroepen te verplaatsen en begrijpt wat hen beweegt en raakt en adviseer jij ons op basis van jouw laatste inzichten en ideeën.

Jij bent belangrijk voor ons!

Als start-up beschikken wij beperkt over best practises, jij gaat deze samen met ons opstellen. Jij krijgt duidelijke doelstellingen, maar ook de vrijheid om deze te bereiken. Jij werkt zolang de coronamaatregelen gelden veel vanuit huis, maar buiten de vaste momenten in de week, krijg je direct aanvullende begeleiding op het moment dat je ons nodig hebt.

En doordat jij dagelijks data analyseert ben jij aan het eind van jouw stage in staat om ons exact te vertellen welke soort content op welk kanaal goed converteert en heb jij hiermee een basis gelegd voor onze verdere groei in de toekomst.

Ben jij communicatief, creatief en analytisch en wil jij jouw tot nu toe geleerde kennis en expertise in de praktijk brengen dan komen wij graag met jou in contact.

Naast veel vrijheid, een leuk team, een ontzettend cool project ontvang je voor deze fulltime meewerkstage een stagevergoeding en daarnaast kun je nog een bonus verwachten op basis van de groei van ons platform.

Wat wij bieden

 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Met een leuk team een cool nieuw project in de markt zetten
 • Fulltime meewerkstage met alle begeleiding die jij nodig hebt
 • Een marktconform stagevergoeding en bonus
 • Je kunt veel vanuit huis werken
 • Een project waar jij de ruimte krijgt om jouw persoonlijke vaardigheden in de praktijk brengen en kunt leren

Wat wij vragen:

 • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding.
 • Communicatief sterk in schrift en beeld
 • Analytisch en kritisch
 • Zelfstandig en verantwoordelijk
 • Creatief
 • Affiniteit met online media
 • ​Ondernemende mentaliteit
 • Je bent niet bang om je menig te geven en zit vol met goede ideeën

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

De stage Online marketing & Social media marketing is perfect voor HBO/WO studenten in de richtingen marketing, economie, bedrijfskunde of communicatie, maar ook als je een artistieke of culturele studie volgt, ben je van harte welkom om te solliciteren.

Deze opdracht kun je zelfs grotendeels vanuit huis uitvoeren - geheel coronaproof! Minimaal 1-2 keer per week komen we bij elkaar (Rotterdam/Den Haag), maar zeker in het begin van de stage zal dat wat vaker zijn.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Universiteit
Plaats
Alkmaar
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
Tussen €300,00 en €450,00 per uur
Verantwoordelijk voor
Publiceren, analyseren en optimaliseren van uitingen op diverse online media kanalen

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.