Helaas, deze vacature is niet actief.

Wil jij stage lopen bij een contentproductie bedrijf in hartje Eindhoven?

Bezit jij over hoge communicatie skills, een creatief brein, en een hoge affiniteit met social media? Dan ben jij de juiste fit om stage te komen lopen bij House of Yellow. Wij zijn een contentbureau gespecialiseerd in meerdere takken van de mediawereld, waaronder grafisch vormgeven, videoproductie, en social media marketing. Jij zal als stageloper bij ons aan de slag gaan met zowel interne projecten van House of Yellow als met projecten van klanten.

Wat ga je doen?

Binnen House of Yellow zal je bijdragen aan het contentcreatie proces voor ons eigen brand via social media maar ook voor onze clienten. Bij ons ben je een deel van het team, wij hechten meer waarde aan resultaten dan aan ervaring. Iedereen van het team denkt mee over hoe we House of Yellow naar het volgende level kunnen tillen. Wij willen weten wat jouw kijk is. Wij hebben zakenrelaties met DJ's, evenementenorganisaties, winkelcentra, kledingmerken, etc. Veelzijdigheid is dus een must!

Bedrijf: House of Yellow

Locatie: Hartje Eindhoven (5 min. lopen van het station)

Vanaf: Februari 2021

Duur: Minimaal 3 maanden

Opleidingsniveau: MBO/HBO/WO

Afstudeeropdracht: Mogelijk (in combinatie met andere werkzaamheden)

Wat ga je doen?

Als stagiair bij House of Yellow zul je veel verantwoordelijkheden krijgen. Je kunt hierdoor je stage zo leuk en leerzaam maken zoals je zelf wilt. Je zal aan de slag gaan met het bedenken van content, het ontwikkelen van concepten, en het creëren van social media posts. Je maakt echt een deel uit van ons team. Wij willen dus jouw perspectief horen over onze projecten. Wij helpen je graag met het ontdekken van nieuwe talenten door je zoveel mogelijk te betrekken bij ons proces. Wij
laten ons graag verassen door jouw creativiteit en kwaliteiten.

Wat wij bieden

  • Een full-time stage waarin je veel eigen verantwoordelijkheid zal krijgen. We zijn een jong dynamisch team met veel expertise. Wij bieden de kans om samen met deze jonge professionals te werken en van hen te leren.
  • Wij garanderen goede begeleiding en de kans om veel werkervaring op te doen. Je zult je eigen plek krijgen om aan te werken. Verder hechten wij waarde aan de sfeer op kantoor. Wij hanteren een informele en vooral gezellige bedrijfscultuur.
  • Naast dat we hard werken maken we ook graag een praatje met elkaar. We lunchen graag samen, spelen een spel, of doen een drankje samen.
  • Er zijn verschillende faciliteiten op kantoor om even te ontspannen waaronder een pooltafel, pingpongtafel, een Pacman machine, een Oculus VR-bril, en game consoles.
  • Het kantoor is altijd voorzien van bepaalde lekkere en gezonde hapjes, een koelkast met verschillende drankjes en je krijgt elke dag een uitgebreide lunch van het cateringbedrijf dat zich in het pand bevindt.

Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Social Media expertise
  • Relevante opleiding

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel en heb je interesse in ons bedrijf? Stuur dan je CV en je motivatie (in welke vorm dan ook) naar het e-mail adres op onze website. Wij horen graag van je!

Extra informatie

Herken jij jezelf in dit profiel?

- Je bent actief op social media en je bent altijd op de hoogte van de laatste trends.

- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, mondeling en schriftelijk.

- Je bent creatief en streeft naar innovatie.

- Je bent nieuwsgierig en wil weten hoe ons bedrijf in elkaar steekt.

- Je bent proactief en hebt er geen moeite mee om zelfstandig actie te ondernemen.

- Je hebt goede communicatieve skills en kan alleen en in groepsverband werken.

- Je bent een harde werker met een aanpakkersmentaliteit.

- Je bent een positieve invloed op kantoor en helpt mee aan de goede sfeer.

- Je volgt een relevante opleiding.

- Je bent punctueel en zorgt dat je om 9:30 op kantoor bent. (Dit kan ooit eens misgaan)

- Je prioriteit is om resultaten te leveren en niet om elke dag om 17:30 de deur uit te zijn.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO, Universiteit
Plaats
Eindhoven
Werkuren per week
40
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage
Salarisindicatie
€0,00 per uur
Verantwoordelijk voor
Content creation

Eindhoven | Stage marketing en communicatie | Online marketing stage | Stage | Afstudeerstage | MBO | HBO | Universiteit

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.