Helaas, deze vacature is niet actief.

Social Media Whizzkid in Nieuwegein

Ben jij gebeten door digitale marketing en communicatie? Wil jij social media strategieën uitdenken om de online aanwezigheid van ons administratiekantoor op te zetten. We zullen in onze branche één van de weinigen zijn en dat mag jij bedenken met alle creativiteit. Op zoek naar een uitdagende job in Social Media in Nieuwegein, 10 minuutjes van Utrecht? Dan is dit de ideale werkplek voor jou.

Wat ga je doen?

Je gaat een social media kanaal voor ons opstarten in een branche waar 90% nog niet actief is. Samen met ons ga je de strategie bedenken en vervolgens opzetten. Wij willen graag als administratiekantoor meer in beeld zijn via social media en daar kunnen wij alle creativiteit voor gebruiken.

Wat wij bieden

  • Je krijgt alle ruimte om zaken bij te leren, en dingen te onderzoeken.
  • De kans om een belangrijke rol te spelen in onze sales targets en het verschil te maken in een snelgroeiend online marketing Een competitief salaris.
  • De kans om een belangrijke rol te spelen in onze sales targets en het verschil te maken in een snelgroeiend online marketing.

Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau; Marketing en communicatie opleiding
  • Facebook, LinkedIn en Instagram? Je bent thuis in social media en experimenteert graag met de nieuwste trends en features.
  • Je bent een go-getter. Met je creatieve vrijheid ga je er helemaal voor, zodat je trots kan laten zien wat je maakt.
  • Stage of afstudeeropdracht (digitale) marketing (HBO/WO)

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Wie zijn wij?


De Administratie is een administratiekantoor dat in 2003 is opgericht en sindsdien uitgegroeid naar een kantoor met 18 medewerkers en vestigingen in Nieuwegein, Delft, Amsterdam, ons volledig digitale kantoor De Administratie Online en onze vestiging in Hoogstraten, België.

Wij hebben op elk gebied een specialist in huis, van salarisadministratie tot en met ervaren bedrijfsadviseurs. Als één van de weinige administratiekantoren hebben wij een afgestudeerd fiscaal juriste in huis en hoeft u zich geen zorgen te maken over de afhandeling van alle fiscale problemen. Wij zijn een moderne, ondernemende en innovatieve organisatie die altijd naar nieuwe wegen en manieren zoekt om het onze klanten, de ondernemers, gemakkelijker en beter naar de zin te maken. Wij hebben daarnaast vele internationaal opererende klanten, zowel fiscaal als boekhoudkundig kunnen we u verder helpen. Onze klanten zijn door het hele land gevestigd omdat we alles digitaal verwerken.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Nieuwegein
Werkuren per week
16 - 24
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage
Salarisindicatie
Tussen €300 en €500 Per maand
Verantwoordelijk voor
Het opzetten van social media kanalen

Nieuwegein | Stage marketing en communicatie | Online marketing stage | Stage | Afstudeerstage | HBO | Universiteit

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.