Blog over Stages

Een boxspring aanschaffen op je studentenkamer

Je wilt een boxspring gaan kopen? Goede keuze! Een boxspring ligt heerlijk en ze zien er ook nog een stijlvol uit! Maar waar let je nu op bij de aankoop van zo’n boxspring. In dit artikel gaan we daar wat dieper op in en houden we vooral rekening met de student. 

Welke boxspring op je studentenkamer

Allereerst moet je nadenken over de grootte van je boxspring en dus over de hoeveelheid ruimte die je hebt op je studentenkamer. 

Ons aanraden is altijd om een tweepersoons boxspring aan te schaffen ook al slaap je alleen. Dan ben je namelijk ook gedekt voor de toekomst. 

Heeft jouw studentenkamer echter de omtrek van een postzegel? Dan moet je concessies gaan doen. Je wilt namelijk wel wat ruimte over houden in je studentenkamer. Hoeveel ruimte wil je overhouden? Als je dat weet kun je gaan meten. Meet je kamer op en reken uit hoeveel ruimte je overhoudt bij jouw keuze van de grootte van de boxspring. 

We kunnen de volgende afmetingen:

1 persoons:

70 x 200
80 x 200
90 x 200 

Of keer 210 of 220, maar daar komen we later op terug. 

2 persoons: 

140 x 200
160 x 200
180 x 200

Of keer 210 of 220, maar daar komen we later op terug. 

Twijfelaar:

120 x 200

Of keer 210 of 220, maar daar komen we later op terug. 

De lengte van je boxspring

Zoals gezegd zouden we later terugkomen op lengte afmetingen. Het is belangrijk dat je weet hoelang je bent. Ben je langer dan 185 centimeter, dan is het verstandig om een 210 centimeter lange boxspring aan te schaffen. Als je langer bent dan 195 centimeter, dan raden we je zelfs een 220 centimeter lange boxspring aan. 

De beurs van een student

Studenten geven hun geld natuurlijk liever uit in de kroeg, dan aan spullen of aan hun studie. Daarom hier enkele handige tips om nog wat te besparen op je boxspring.

  • Koop je boxspring in de outlet;

  • Houd folders of dagaanbiedingen in de gaten;

  • Koop een showroommodel in de winkel. 

 

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.