Blog over Stages

We weten allemaal hoe belangrijk is om op tijd te komen op je stage, zo maak je een professionele indruk en geef je jezelf de tijd om rustig op te starten en nog even te socializen met collega’s. Maar op tijd komen kan nog wel eens lastig zijn, zeker als je lang moet reizen of in een drukke stad woont. Gelukkig is hier een makkelijke oplossing voor: de e-scooter! Hieronder geven we je drie redenen waarom we reizen met een e-scooter aanraden en waarom je met een e-scooter nooit meer te laat op je stage aankomt!

 

Een e-scooter rijden is relaxter dan fietsen 

Hoewel Nederland een paradijs is voor fietsers, is het niet altijd ideaal om op de fiets naar je werk of stage te moeten gaan. Zo regent het meer dan we zouden willen, waardoor je je vervolgens op werk uit een regenpak moet wurmen of totaal verlept aankomt en een goed half uur bezig bent je outfit en kapsel weer te fatsoeneren. Moet je ook nog eens grote afstand afleggen? Dan heb je weliswaar een goede workout gehad maar is de kans ook groot dat je bezweet aankomt. Ook dan ben je veel tijd kwijt aan je weer opfrissen zodat je goed verzorgd voor de dag komt. Met een e-scooter of ecruiser kun je op je gemak van huis weg en overbrug je sneller en relaxter grotere afstanden! Zo kom je ontspannen aan op je werk.

 

Een e-scooter is betrouwbaarder dan het ov

Iedereen die regelmatig met het ov reist verwacht eigenlijk al dat er een paar keer per week vertraging zal zijn. Zo sta je regelmatig te wachten voor een rood sein, is de bovenleiding kapot of geen grap! - is de machinist te laat. En is het herfst of winter dan is er nog een hele rits aan omstandigheden die voor vertraging kunnen zorgen. Met een e-scooter heb je hier gelukkig geen last van! Je bent niet afhankelijk van het ov en de enige vertraging die nu nog kan optreden is als je zelf te lang in bed bent blijven liggen.     

 

Rijden met een e-scooter is goedkoper en sneller dan met de auto

Moet je een stuk door de stad reizen om bij je stage aan te komen? Dan is het helemaal aan te raden om een e-scooter te gebruiken! Met de auto is door een drukke stad manoeuvreren haast niet te doen. Daarnaast ben je ook nog eens een hoop geld kwijt aan benzine en parkeerkosten. Met een e-scooter navigeer je gemakkelijk door het verkeer heen en ben je geen geld kwijt aan parkeerkosten!

 

Een e-scooter is de ideale oplossing om nooit meer te laat te komen op je stagewerk. Eerst even uitproberen voordat je definitief een e-scooter koopt of reis je maar af en toe? In veel grote steden zijn er meerdere initiatieven waarbij je een e-scooter voor een dag(-deel) kan huren. Zo kun je het eerst uitproberen of alleen gebruiken wanneer jij het nodig hebt. 

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.