Blog over Stages

Loopt jouw laptop ook steeds vast tijdens de online lessen? Of word je gek van de overvolle opslagruimte? Als student ben je er dit jaar vast achter gekomen hoe belangrijk een goed werkende laptop is. Maar waarom zou je een nieuwe laptop aanschaffen als je er ook eentje kan huren? Een laptop huren is ideaal als je even geen groot bedrag kunt missen. Daarnaast kun je altijd gebruik maken van de nieuwste technologie. 

Een vast bedrag per maand

De huur betalen, boodschappen doen en studieboeken aanschaffen: als student heb je waarschijnlijk niet heel veel te besteden. Het kan dan ook een grote tegenvaller zijn als je laptop plotseling stuk gaat of niet meer helemaal naar behoren werkt. Als je even geen groot bedrag kunt missen, is een laptop huren een goede mogelijkheid. Je betaalt namelijk elke maand een vast huurbedrag zonder extra kosten. Daarnaast kun je kiezen uit een groot aanbod laptops van verschillende merken, zoals Apple, Acer en Lenovo. Ook als je voor het nieuwste model kiest, hoef je je geen zorgen te maken over bijkomende kosten. Daarnaast wordt jouw laptop vervangen of gerepareerd als deze stuk gaat, zonder dat jij hier extra voor hoeft te betalen. 

Laptop

De nieuwste technologie

Wanneer je een laptop gaat huren, beschik je altijd over de nieuwste technologie. Je kunt namelijk helemaal zelf kiezen welke laptop je wilt gebruiken. De nieuwste modellen zijn beschikbaar en software wordt regelmatig bijgewerkt, ook op oudere exemplaren. Dit is belangrijk als student, omdat hogescholen en universiteiten vaak met de nieuwste technologie en software werken. Alle laptops beschikken over de nieuwste Office software, zodat je zonder problemen verslagen kunt typen en powerpoints kunt voorbereiden. Heb je een bepaald programma nodig voor je studie, zoals SPSS of Photoshop? Deze kunnen in de meeste gevallen zonder problemen worden gedownload. 

 

Alle voordelen op een rij

Twijfel je nog tussen het kopen en huren van een laptop? Door een laptop te huren krijg je niet alleen de apparatuur die je nodig hebt, ook hoef je je geen zorgen te maken over eventuele onkosten. 

  • Kies een laptop naar keuze: van een MacBook Pro tot een Acer Chromebook.
  • Het is mogelijk om de laptop te bundelen met handige accessoires zoals een muis of beschermhoes.
  • Altijd in staat om te upgraden met verschillende software.
  • Betaal een vast huurbedrag per maand.
  • Bij problemen krijg je direct een nieuwe laptop opgestuurd.

Laptop

Laptop huren: welke moet ik kiezen?

Laptops komen in alle soorten en maten. We snappen dan ook heel goed dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wat is nu de perfecte laptop voor jouw studie? Deze moet natuurlijk snel zijn en genoeg opslagruimte hebben voor je stageverslagen. Apple heeft in de laatste jaren verschillende MacBook’s uitgebracht die je voor een bepaald bedrag per maand kunt huren. Natuurlijk zijn er ook andere merken zoals Acer en Lenovo met diverse laptops voor studenten. Er zijn diverse organisaties die laptops, maar ook iPads verhuren, een voorbeeld is laptopshuren.nl. Maar je kunt ook bij echte studentenorganisaties als Surfspot terecht. Je huurt al een laptop voor 30 euro in de maand!

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.