Blog over Stages

Je kunt tegenwoordig op van alles korting krijgen en wanneer je gaat studeren, kan er soms nog iets extra’s vanaf. En of je nu al jarenlang fan bent van alles dat met Apple te maken heeft, of je had wel al een Apple telefoon, maar nog geen andere Apple-producten, ook bij de aanschaf van een nieuwe desktop of laptop kun je op aantrekkelijkere prijzen rekenen. Hiervoor hoef je alleen maar het juiste moment af te wachten of specifiek naar Apple studentenkortingen op zoek te gaan. Wat je niet aan studiemateriaal hoeft uit te geven, kun je immers voor iets anders reserveren, zoals gezellig stappen in het weekend of nieuwe kleding om je garderobe uit te breiden. 

 

Soorten korting die mogelijk zijn

Wanneer je al weet dat je volgend collegejaar gaat studeren, kun je je nu al voorbereiden op je studietijd. Je kunt bijvoorbeeld ook een leuke korting in de wacht slepen op Black Friday of wanneer de bekende ketens de BTW verrekenen. Hou de prijzen maar eens een beetje in de gaten en je zult zien hoeveel je op het totaalbedrag kunt besparen. Je kunt er dan bewust voor kiezen om in totaal gewoon minder uit te geven en de korting te pakken, maar je kunt ook kijken of je een duurder model kunt selecteren voor hetzelfde geld als de korting er wel nog af moet bij de kassa. Je krijgt dan iets meer waar voor je geld en dat kan lonen.

 

Naar de korting vragen

Op internet staan alle aanbieders op een rij en kun je makkelijk vergelijken wie een betere prijs heeft voor een desktop of laptop. Dan is de belangrijkste vraag of je studentenkorting daar al vanaf is of niet. Ook als je een fysieke winkel ingaat kunnen er kortingen gelden, maar dezen staan niet altijd duidelijk aangegeven. Ga alleen – of met je ouders of vriend die iets van computers weet – naar de elektronicazaak en vraag naar de mogelijkheden voor studenten. Ook als je iets ziet, waarvan ze in de winkel aangeven dat het het laatste product is en er een nieuwe serie aankomt, kan het je een klein voordeel opleveren. Bedenk wel dat je studentenkorting alleen krijgt wanneer je ook echt student bent. Je dient dan ook altijd iets van bewijs van je inschrijving aan een school te laten zien, tenzij je voor een algemene korting gaat en niet voor de korting die specifiek voor studenten geldt. 

 

Accessoires of andere gratis producten

Soms krijg je de korting niet letterlijk, maar kun je voor de waarde van de korting wel bijbehorende producten uitkiezen. Dit is iets wat je zelf in overweging moet nemen, want een goede cover voor een dure Apple zorgt er natuurlijk ook voor dat je er uiteindelijk langer mee doet. Je Apple blijft er dan goed uitzien; geen krassen of andere gebruikssporen. Die extra bescherming kan het voor jou waard zijn om niet voor de korting zelf te gaan, maar het bedrag van de korting aan andere Apple accessoires te besteden. Je merkt nu in ieder geval al wel dat – of je nu voor een algemene korting, studentenkorting of korting die je inruilt voor producten kiest – het altijd de moeite waard is om van tevoren goed onderzoek naar je kortingsmogelijkheden te doen. 

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.