Blog over Stages

Wanneer je een baan hebt gevonden is dit vaak erg spannend. Het kan hierbij gaan om een vaste baan, maar ook om een bijbaan. In deze situatie wil je natuurlijk goed voorbereid naar werk gaan. Hierbij is het belangrijk dat je een aantal zaken goed regelt. Zo zijn de losse eindjes die je hebt in het dagelijkse leven ook zichtbaar in je werkleven. Zorg er daarom voor dat je geen losse eindjes meer heb en ga fris aan de bak bij je nieuwe baan.

 

Werk weg waar je je druk om maakt

Vrijwel iedereen heeft te maken met situaties waarbij je je niet zo prettig voelt. Het is dan ook aan te raden om deze problemen gelijk uit de weg te helpen. Zorg ervoor dat jij je tijdens een nieuwe baan niet druk hoeft te maken over zaken buiten werk om. Dit kun je bereiken door een to-do lijstje te maken. Werk dit lijstje zo veel als mogelijk is af en begin fris aan je nieuwe baan.

 

Een kapotte telefoon

Een van de onderdelen die op het lijstje zou kunnen staan, is het laten maken van je telefoon. Een goede telefoon zorgt zowel voor privé als zakelijk situaties voor veel gebruiksgemak. Zo kun je je tijdens de reis naar je nieuwe werk toe vermaken en ben je optimaal bereikbaar voor je werkgever. Heb je op dit moment een kapotte telefoon en begin je binnenkort aan een nieuwe baan? Laat deze dan maken! Het komt op je werkgever stukken beter over en daarnaast is het ook voor jezelf fijner. Zorg ervoor dat je je niet meer dagelijks hoeft te storen aan je kapotte telefoon en laat je iPhone 8 scherm laten repareren.

 

Zorg dat je fit bent

Een ander iets dat erg belangrijk is voor je prestaties op werk, is de hoeveelheid slaap. Wanneer je meer slaapt zul je fitter zijn en dit resulteert vaak in betere werkprestatie. Het is dan ook sterk aan te raden om een week lang voor je eerste werkdag lang genoeg te slapen. Op deze manier ga je erg fris van start en dit zullen je nieuwe collega’s ook merken. Het beste is zelfs om doordeweeks voor tienen te slapen, zodat je minimaal 8 uur slaap per nacht hebt.

 

Zorg voor vervoer!

Wanneer je een nieuwe baan hebt is het prettig als je de eerste dag ruim op tijd aankomt. Iets dat hierin een bepalende rol speelt, is het vervoer. Het is dan ook aan te raden om hier vooraf goed over na te denken. Wil je met de fiets naar het werk of ga je toch liever met de auto? In beide gevallen kun je je vergissen in de tijdsduur van de reis. Vertrek daarom ongeacht het vervoer op tijd van huis. Naast een fiets of auto kun je ook kiezen voor het openbaar vervoer. Erg veel mensen gaan dagelijks met de trein naar het werk. Wanneer je van plan bent om dagelijks met de trein naar het werk te gaan, is het aan te raden om te kijken naar de verschillende abonnementen die mogelijk zijn. Hier kun je op lange termijn veel geld mee besparen.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.