Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair Kidsclub – Events in Eindhoven

PSV is een van de meest vooraanstaande voetbalclubs van Nederland, De club kent een rijke historie en zal constant streven naar de Nederlandse top met Champions League-ambities en professionaliteit op en rond het veld. PSV is niet alleen op het veld constant in beweging, ook buiten het veld wordt er alles aan gedaan om succesvol te zijn. Ook zonder voetbaltalent is een carrière binnen PSV mogelijk. Als stagiair kidsclub ben je onderdeel van de afdeling marketing en organiseer je een activiteit voor een van de ledenprogramma's van PSV.Naast het uitvoeren van je stageopdracht ondersteun je bij de organisatie diverse activiteiten voor de leden van de memberships. Ook verricht je in het kader van deze activiteiten ondersteunde communicatiewerkzaamheden. Je verzorgt bovendien rondleidingen in het Philips Stadion, begeleidt PSV Feestjes en ondersteunt bij de wedstrijdactiviteiten. Daarnaast verricht je diverse ondersteunende werkzaamheden op de afdeling zoals het verzorgen van mailings, verwerken van binnenkomende post en uitvoeren van database werkzaamheden.Je loopt stage bij de kidsclub. Deze afdeling is onderdeel van de afdeling marketing & media. De afdeling kidsclub houdt zich onder andere bezig met fan relatie management voor de jongste fans en ledenprogramma's van de club. Zie voor een impressie van de verschillende activiteiten de website.

Beschrijving

Vacature omschrijving

PSV is een van de meest vooraanstaande voetbalclubs van Nederland, De club kent een rijke historie en zal constant streven naar de Nederlandse top met Champions League-ambities en professionaliteit op en rond het veld. PSV is niet alleen op het veld constant in beweging, ook buiten het veld wordt er alles aan gedaan om succesvol te zijn. Ook zonder voetbaltalent is een carrière binnen PSV mogelijk.

 

Als stagiair kidsclub ben je onderdeel van de afdeling marketing en organiseer je een activiteit voor een van de ledenprogramma's van PSV.

Naast het uitvoeren van je stageopdracht ondersteun je bij de organisatie diverse activiteiten voor de leden van de memberships. Ook verricht je in het kader van deze activiteiten ondersteunde communicatiewerkzaamheden. Je verzorgt bovendien rondleidingen in het Philips Stadion, begeleidt PSV Feestjes en ondersteunt bij de wedstrijdactiviteiten. Daarnaast verricht je diverse ondersteunende werkzaamheden op de afdeling zoals het verzorgen van mailings, verwerken van binnenkomende post en uitvoeren van database werkzaamheden.

Je loopt stage bij de kidsclub. Deze afdeling is onderdeel van de afdeling marketing & media. De afdeling kidsclub houdt zich onder andere bezig met fan relatie management voor de jongste fans en ledenprogramma's van de club. Zie voor een impressie van de verschillende activiteiten de website.

Wie zoeken wij?
  • HBO student in de richting NHTV of evenementen
  • Creatief
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Goed kunnen omgaan met kinderen
  • Organisatietalent

Ben jij geinteresseerd geworden in deze stageplaats? Solliciteer dan direct!

Competenties
  • Gestructureerd werken
  • Proactief
  • Nauwkeurig

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.