Helaas, deze vacature is niet actief.

Data Scientist in Schiphol

Beschrijving

De sfeer in onze organisatie kenmerkt zich door bevlogen en ambitieuze medewerkers. Iedere dag opnieuw werken wij nauw samen met elkaar om het beste resultaat voor onze passagiers neer te zetten. Wij bieden je een professionele, dynamische omgeving waar plezier, uitdaging en groei centraal staan en waarbij jouw succes ons succes is.

Het commerciële team van Transavia is onlangs gestart met werken in zelforganiserende teams, in een nieuwe organisatie structuur en cultuur. Hierbij werken we in rollen in plaats van functies, waarbij de verantwoordelijkheden vast staan, de weg om daar te komen bepaal je zelf.

Voor dit commerciële team zijn wij momenteel op zoek naar nieuwe collega’s voor de rol van Data scientist.

 

De Inhoud
Wil jij bij een airline werken waar je een belangrijke schakel bent en bij kunt dragen aan een stevige datagedreven ambitie? Vele producten, processen en platforms van Transavia worden ondersteund door data.

Als Data Scientist kun jij het verschil maken door zelf algoritmes te bedenken, maken en implementeren. Je weet collega’s en stakeholders te inspireren en overtuigen van de toepassingen van Data Science. Je vindt het prettig om in een agile werkomgeving kortcyclisch resultaat (agile) te boeken en verbeteringen te realiseren. Of het nu gaat om het verbeteren van de customer journey, het verbeteren van de operationele uitvoering of het reduceren van verzuim. In alle vraagstukken kun jij je makkelijk inleven, inzichten opleveren, werkende datatoepassingen in productie zetten en laten zien of je bijdrage het gewenste effect heeft gehad.

Je werkt met veel verschillende collega’s samen, zowel binnen het Data Team als binnen Commercie, Operations, Finance, etc.

De Data Scientist houdt zich onder andere bezig met:

  • Het ontwikkelen van dataproducten en services die leiden tot concrete verbetering van producten, processen en ervaringen;
  •  Het doorgronden van problemen en signaleren van kansen waarvoor je doeltreffende en effectieve datagedreven oplossingen kunt bedenken;
  •  Overtuig en inspireer collega’s en stakeholders over de impact van datagedreven oplossingen;
  • Verbanden leggen tussen de verschillende afdelingen en problematiek om de bewustwording en slagkracht te vergroten;
  • Je voortdurend ontwikkelen in nieuwe technieken en ontwikkelingen.

Je profiel

  • WO opleiding in een richting waarbij je ervaring en affiniteit hebt gekregen met (een deel van) de volgende aandachtsgebieden: statistiek, data visualisatie, datastructuren, data mining, machine learning, operations research, predictive modelling.
  • 2-4 jaar ervaring
  • Ervaring met programmeren in Python en R
  • Enige ervaring met Linux, Hadoop, Hive, Spark
  • Ervaring in het omzetten van analyses en modellen naar productie, gebruikmakend van gevarieerd scala van methoden en technieken
  • Een kritische maar constructieve attitude
  • Affiniteit met de dynamiek van een luchtvaatmaatschappij.

Ons aanbod

Bij Transavia bieden we je een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s, waarin veel ruimte is voor jouw loopbaanontwikkeling. Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat voor deze functie o.a. bestaat uit een marktconform salaris, een eindejaars- en winstuitkering, 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis.

De procedure

Ben je nieuwsgierig geworden en sluit je CV sluit aan op ons profiel? Solliciteer dan direct voor deze uitdagende rol door op solliciteren te klikken en je cv en motivatiebrief toe te voegen.

Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de procedure.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Schiphol
Dienstverbanden
Stage

Schiphol | Stage marketing en communicatie | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.