Online Marketing Stage in Amsterdam

Eerstvolgende startdatum: september 2024Locatie: Oosterbeek, nabij ArnhemBen jij op zoek naar een uitdagende

Beschrijving

Eerstvolgende startdatum: september 2024

Locatie: Oosterbeek, nabij Arnhem

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage op het gebied van marketing en communicatie? Wil je veel leren over online marketing en hospitality? En ben je gedreven en communicatief vaardig? Dan is Bilderberg op zoek naar jou. Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiaires met een opleiding in de richting van commerciële economie, communicatie/marketing, toerisme of hospitality.

Marketing bij Bilderberg

Bilderberg is dé hotelgroep die zich al 100 jaar onderscheidt in het verlenen van de best denkbare service. Persoonlijke aandacht, vakmanschap en 12 prachtige hotels zorgen dat ieder verblijf van onze gast een beleving op zich is. Maar dit geldt ook voor onze medewerkers. Door al onze gepassioneerde medewerkers en experts op het gebied van gastvrijheid willen wij het verschil maken binnen de Nederlandse hotelbranche. En daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren!

Vanuit het hoofdkantoor in Oosterbeek (vlakbij Arnhem) verzorgen we de online en offline marketing van de gehele keten van Bilderberg. En daar komt veel bij kijken. Zoekmachine marketing, website optimalisatie en social media zijn enkele middelen die wij inzetten om bezoekers naar onze website te trekken en te overtuigen online een reservering te maken. We vervullen hierbij een adviesrol naar de hotels toe en werken veel samen met externe bureaus.

De stage

Tijdens je stage ben je een volwaardig onderdeel van ons Marketing team. Jouw kennis en input op het gebied van gastvrijheid, hotellerie en online marketing is voor ons zeer waardevol. Je werkt samen met ervaren marketeers en krijgt veel ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan en zelf initiatief te nemen. Je werkzaamheden bestaan o.a. Uit:

  • Content managen van de website
  • Meedenken bij en opzetten van nieuwe acties en promoties
  • Schrijven van blogs en teksten voor de website
  • Het sparren en brainstormen over de laatste trends en ontwikkelen op het gebied van social media. Hierbij is het dagelijks een uitdaging een passende vertaalslag te maken naar de marketingafdeling van onze Bilderberg hotels
  • Het opzetten van e-mail marketingacties zoals nieuwsbrieven. Jouw input en mening zijn onmisbaar tijdens de dagelijkse marketingactiviteiten
  • Ondersteuning bieden bij offline en online marketingacties

Voor afstudeerders hebben we een aantal uitdagende projecten waar we samen een passende onderzoeksvraag voor op kunnen stellen. Eén daarvan is bedenken hoe we onze klantdata inzetten om een geweldige online ervaring te bieden aan onze gasten. Dankzij een slim marketing data platform kennen we onze gasten goed. Dit zetten we in om onze marketing persoonlijker en effectiever te maken. Maar hoe kunnen we deze data inzetten om onze emailmarketing nóg relevanter te maken en onze social media advertising nog aantrekkelijker? Daar kun jij ons bij helpen.

Tijdens jouw stage krijg je voldoende ruimte om aan je persoonlijke leerdoelen te werken. Zo kun jij dankzij je stage bij Bilderberg een waardevolle start maken aan je loopbaan. Je krijgt de mogelijkheid om veel te leren en verschillende ervaringen op te doen. Door samen te werken met andere afdelingen kom je er achter wat écht bij jou past. Daarnaast bieden wij jou een passende stagevergoeding van € 750,-.

Wie ben jij?

Ben je leergierig, zelfstandig, initiatiefrijk en voel jij je thuis binnen een flexibele organisatie? Wil je jezelf verder ontwikkelen maar ook nu al laten zien wat je in huis hebt en volg je een bachelor opleiding in de richting van hospitality, communicatie of marketing? Zoek dan niet verder en solliciteer naar deze stageplek met een gouden randje. – Wij geven voorkeur aan meewerkstagiairs.

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden »

Sollicitatieprocedure

Zie je het helemaal zitten om de vacature van Stagiair Online Marketing op ons hoofdkantoor in te vullen?

Via onderstaande button kun je meteen solliciteren. Je krijgt binnen 48 uur onze reactie.


Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
11-06-2024

Amsterdam | Stage marketing en communicatie | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.