Stagiaire Marketing in Amersfoort

Beschrijving

Leerhotel Het Klooster] is een van de acht onderwijsbedrijven dat onderdeel uitmaakt van Onderwijs in bedrijf. Onderwijs in bedrijf is verbonden aan MBO Amersfoort en hier worden studenten onderwijs in bedrijf aangeboden in de vorm van werkend-leren.

Ben je op zoek naar een stageplek binnen de hotellerie? En word jij helemaal enthousiast van het op doen van ervaring in de marketing? Je krijgt bij Leerhotel Het Klooster en restaurant Novice goede begeleiding en tijd om onderzoek te kunnen doen!

Ter uitbreiding van het marketing team zijn wij op zoek naar een

Marketing Stagiaire.

Wie ben jij?

Je hebt een passie voor het onderzoeken en ontwikkelen van een marketingcommunicatiestrategie binnen een hotellerie omgeving.

Wat ga je leren?

Tijdens jouw stage ga jij voor Leerhotel Het Klooster en restaurant Novice aan de slag met een marketingcommunicatiestrategie. Jij gaat uitzoeken waaruit de online doelgroep van het hotel en het restaurant bestaat, en op welke manier zij het beste benaderd kunnen worden. Jij gaat in kaart brengen welke kanalen ingezet kunnen worden, hoe frequent er geplaatst dient te worden en wat voor content de doelgroep aanspreekt. Daarnaast ontwikkel je een content kalender. Je kijkt naar de mogelijkheden zoals SEO/SEA en gaat er ook praktisch mee aan de slag. Het mooie van deze stage is dat je ruimte krijgt voor je onderzoek. Daarnaast ga jij je ook bezig houden met de content voor de social media kanalen en schrijf je blogs en artikelen voor op de website. Door jouw voorstellen en de beoogde resultaten hiervan verhoog jij de naamsbekendheid van het hotel en restaurant. Met jouw kennis van de nieuwste trends en ontwikkelingen kom jij met ideeën voor online marketingcommunicatie uitingen!


Een greep uit de werkzaamheden

· Merkanalyse uitvoeren

· Marketingcommunicatiedoelgroep bevestigen

· Marketingcommunicatiedoelstelling opstellen

· Mediakeuze

· Creatieve ontwikkeling

· Content en (advertentie) budget in kaart brengen

· Boodschap bepalen richting potentiële gasten


Wat mag jij van ons verwachten

· Een gezellige en veelzijdige werkplek in het prachtige, authentieke klooster waar we aandacht besteden aan de ontwikkeling van studenten en medewerkers

· Begeleiding tijdens je stage

· Voldoende tijd om te werken aan je stageopdracht

· Stagevergoeding

· Deelname aan onze inspiratiedagen, borrels en studiedagen

· Gratis sporten bij Fitacademie de Bokkeduinen;

Heb jij er zin in?

Zie jij jezelf hier stage lopen? We verwelkomen je dan graag in ons team en kijken uit naar jouw sollicitatie! Voor vragen neem je contact op met Sanne Alink, op telefoonnummer 06 15154178.

Stuur je motivatie en CV naar Ellie Basting (HR adviseur) via eebg@mboamersfoort.nl.

Daarvoor neem je mee

· Kennis van online marketing

· Affiniteit met hotellerie

· Flexibel in het oppakken van taken

Gastgericht, sociaal en behulpzaam

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
11-06-2024

Amersfoort | Stage marketing en communicatie | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.