Groups, Conference & Events Trainee in Den Haag

Hilton The Hague is op zoek naar een Groups, Conference & Events Trainee!Ben jij op zoek naar een uitdagende stage

Beschrijving

Hilton The Hague is op zoek naar een Groups, Conference & Events Trainee!

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin jij evenementen gaat organiseren? En kan jij niet wachten om jezelf te ontwikkelen binnen de hospitality industry? Dan is deze stage écht wat voor jou!


De Groups, Conference & Events Trainee zal werken binnen het Business Development team bij Hilton The Hague. Wat zul jij gaan doen? Laat ons het je uitleggen!

De Groups, Conference & Events afdeling is een afdeling binnen Hilton The Hague die de omzetkansen op het gebied van groepsreserveringen, conferenties en evenementen door verkopen te stimuleren maximaliseert. Deze afdeling werkt nauw samen met alle afdelingen van het hotel om het verblijf en / of evenement van elke groep tot een succes te maken!


Een succesvolle Groups, Conference & Events Trainee worden is niet iets wat je in je eentje doet. Het team wordt geleid door een GC&E manager en bestaat uit vier GC&E team members en JOU! We werken hard om ervoor te zorgen dat onze gasten het naar hun zin te maken, maar we nemen ook de tijd om over ons weekend te praten met een kopje koffie en om successen te vieren met snacks en drankjes.


We kijken er naar uit om jou een kick start van jouw carrière aan te bieden. Ons doel is om jou te helpen groeien binnen Hilton. Deze stage is de eerste stap naar een wereld vol mogelijkheden. Je zult een trainingsplan ontvangen en je zal een buddy krijgen die jou zal helpen met jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.


Verantwoordelijkheden

Over het algemeen zal jij voor de volgende taken (deels) verantwoordelijk zijn:

 • Pro-actief nieuwe kansen identificeren om herhalende of nieuwe zaken binnen te halen op een lokaal, nationaal en internationaal niveau;
 • Het informeren van de andere afdelingen over de evenementen met behulp van BEO’s;
 • Ernaar streven om elk bedrijf binnen te halen, zelfs als dit betekent een vreemde taal moet leren om met de gast te communiceren (grapje natuurlijk);
 • De behoeften van de klant volledig begrijpen en ernaar streven om te alle tijde aan die verwachtingen te voldoen of deze te overtreffen;
 • Beheren van klantrelaties met een hoge communicatienorm;
 • Het team helpen met het behalen van de GC&E omzetdoelen door het product volledig te begrijpen en door het verhogen van conversie naar de zo hoog mogelijke prijs.

Onze ideale stagiair(e)

Jij bent gemotiveerd en kan goed zelfstandig werken. Ook ben jij een echte doorpakker. Om iets specifieker te zijn, zoeken wij iemand die:

 • Momenteel ingeschreven staat bij een MBO/HBO opleiding gericht op horeca of toerisme. Als onderdeel van deze opleiding dien jij een stage te volgen van 5 dagen per week;
 • Beschikbaar is voor minimaal 6 maanden (een periode van 10 maanden is een pré);
 • Een positieve uitstraling heeft en ervoor gaat om bedrijfsdoelen en persoonlijke doelen te behalen;
 • Excellente organisatie- en administratievaardigheden bezit;
 • Toegewijd is om een hoog niveau van klantenservice te bieden;
 • Vloeiend is in zowel Nederlands als Engels.


Waarom Hilton The Hague?

Hilton The Hague werkt al jaren met stagiaires, dus weten wij dat persoonlijke begeleiding erg belangrijk is. Wij willen jou graag alle kansen geven om te ontwikkelen en jezelf en je kwaliteiten verder te ontdekken. Binnen ons jonge en dynamische team word jij gezien als ‘one of us’! Als stagiair(e) bij Hilton The Hague ontvang je tevens een aantrekkelijke stagevergoeding én mag je gebruik maken van ons Team Member Travel Program, genaamd GO Hilton. Zo kan je tijdens je stage indrukken opdoen van heel veel andere Hiltons over de hele wereld.


Wil jij onderdeel worden van onze familie? Solliciteer dan nu!

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
06-06-2024

Den Haag | Stage marketing en communicatie | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.