Content Creator / Marketing Stage in Oegstgeest

Beschrijving

Gelegen aan de rand van Leiden, is Landgoed Oud Poelgeest DE plek voor werk, inspiratie & PLEZIER. Het is een geweldige locatie met een Kasteel & Koetshuis met alles wat je nodig hebt voor een perfecte dag en nacht. Restaurant, meeting & events ruimtes en hotelkamers. Wij streven ernaar om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden in een unieke omgeving, waarbij gastvrijheid en service centraal staan.

Neem een kijkje op onze website en carrièrepagina!


Bij Kasteel Oud Poelgeest zijn wij opzoek naar een creatieve content creator, die onze social media kanalen naar een hoger niveau tilt! Weet jij altijd de nieuwste trends op Instagram en Tik Tok, en vind jij het leuk om bezig te zijn met digitaal ontwerpen? Lees dan snel verder om te kijken wat de mogelijkheden zijn bij Kasteel Oud Poelgeest!

Als Social Media Stagiair ben je een creatieve kracht binnen ons team, verantwoordelijk voor het produceren van boeiende en relevante posts voor onze social media kanalen. Je krijgt de kans om je schrijfvaardigheden te ontwikkelen, nieuwe contentstrategieën te verkennen en samen te werken met een marketing medewerker om de online aanwezigheid van Kasteel Oud Poelgeest te vergroten. Je mag zo creatief zijn als je wil! Je weet een brug te slaan tussen de verschillende generaties en doelgroepen en weet wat je moet inzetten om deze te bereiken.


Taken en verantwoordelijkheden

· Beheer van social media accounts (Instagram & Facebook) en het bedenken van tactische social media strategieën;

· Het maken van content voor op de social media kanalen en website (gebruik van Canva en het maken van foto’s);

· Het bedenken en ontwerpen van drukwerk in onze huisstijl;

· Het meewerken aan marketing gerelateerde projecten en evenementen!

Profiel van de ideale kandidaat

  • MBO opleiding in marketing/ communicatie of hotelmanagement
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré
  • Hoge mate van zelfstandigheid: niet bang om een mening te geven
  • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail
  • Creatief denkvermogen, enthousiasme en flexibiliteit


Ons aanbod

Als social media stagiaire maak je deel uit van een gepassioneerd team en krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen binnen de hotelbranche. Je wordt begeleid door ervaren professionals en krijgt de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een inspirerende werkomgeving op een unieke locatie en een passende stagevergoeding.


Je kan overal aan de slag.. Maar hoe maak jij nu je keuze?

Ik ga het makkelijk maken voor je! Dit moet jij leuk vinden;

· Tijden: Maandag t/m vrijdag en af en toe in het weekend als een event of operatie daarom vraagt.

· Salaris: passende stage vergoeding

· Werkkleding: casual chique

· Personeelskorting: 30% op logies en F&B

· Teamverband: je werkt op kantoor op een prachtig landgoed met een leuk team

· Netwerken & contacten: je werkt ondertussen aan het vergroten van je netwerk en vergroot zo je kans op vervolgstappen in je carrière


Ben jij klaar om een leerzame en uitdagende stage-ervaring op te doen bij onze marketing afdeling stuur dan je CV en motivatiebrief naar Nadine Simons (hr@oudpoelgeest.nl). Vermeld in het onderwerp van je email: ‘Sollicitatie Content Creator stagiaire’. We kijken ernaar uit om van jou te horen en drinken graag een kop koffie of thee met je!

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Oegstgeest
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
06-06-2024

Oegstgeest | Stage marketing en communicatie | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.