Stage Sales & Marketing in Hoofddorp

Beschrijving

Wil jij voor het nummer 1 tripadvisor hotel in de omgeving Schiphol werken? Vind jij duurzaamheid ook zo belangrijk en zoek je een stageplaats binnen de afdeling Sales & Marketing met uitzicht op een vaste baan? Dan zoeken wij jou!

Voor deze stage zijn wij op zoek naar iemand met een onuitputtelijke positiviteit en een enorme gedrevenheid. Bij jou komt “nee” niet in jouw woordenboek voor. Van nature ben je proactief, weet je van aanpakken, houd je van netwerken en ben je een echte “jager”. Samen met de Sales Manager ontvang je regelmatig potentiële klanten en je weet hen er van te overtuigen dat Novotel Amsterdam Schiphol Airport het uitgelezen hotel is voor hun bezoek. Omdat jij niet bang bent om de telefoon op te pakken en mensen “koud” te bellen, ben je ook telefonisch sterk in je woorden.

Communicatief ben jij dus sterk en over sociale vaardigheden hoeven we je eigenlijk niets meer te vertellen. Jij bent namelijk geen “voet-tussen-de-deur” type, jij bent een echte netwerker, één met een groot netwerk en niet omdat jij het zo gaaf vindt om een 500+ Linkedin account te hebben natuurlijk…

Wat verwachten wij van jou?

· Je volgt een HBO opleiding Hotelmanagement;

· Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

· Kan goed overweg met Word, Excel, Canva en andere computersystemen;

· Je bent zeer accuraat en een sterk gevoel voor kwaliteit en service.

· Tevens ben je commercieel ingesteld en een echte teamplayer.

De minimale duur van de stage bedraagt 20 weken, maar onze voorkeur gaat uit naar 40 weken.


Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Hoofddorp
Gepubliceerd op
06-06-2024
Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.