Marketing & Events Stage in Arnhem

Beschrijving

Heb jij passie voor communicatie, hotellerie en events en wil je stage lopen bij een dynamisch bedrijf met de mooiste hotelcollectie van Europa? Dan ben je bij Quality Lodgings aan het juiste adres.

Quality Lodgings is een collectie van onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa, waar authentieke gastvrijheid én culinair genieten één op één samengaan. QL werd in 2003 opgericht met als doel om kleinschalige, kwalitatief onderscheidende hotels met een uitzonderlijk goede keuken samen te brengen. De hotels presenteren zich gezamenlijk naar de markt in de QL Guide. In januari 2020 is Quality Lodgings aangekocht door Q Hospitality Group (voorheen EHM Group) en is er begonnen met de uitvoering van een ambitieus strategisch plan waarin de vier QL Value Drivers centraal staan; Media, Sales & Marketing, Benefits en Community.

HOE ZIEN JE TAKEN ALS MARKETING & EVENTS STAGIAIR(E) ERUIT?

Bij QL werken we met een klein, gepassioneerd team van 6 personen. Als lid van een klein team draai je mee in alle onderdelen van het bedrijf en dat betekent: never a dull moment! Tijdens jouw stage leer je alle ins & outs van Quality Lodgings als brand. Elk hotel in de collectie van Quality Lodgings is anders, waardoor jij jouw enthousiasme en creativiteit onbeperkt kunt inzetten.

Je werk bestaat uit 3 delen: Je gaat vanaf dag één actief aan de slag om oogverblindende content te creëren voor onze tophotels. Van concept, all the way, tot het resultaat. Je verwerkt tekst en beeld voor onze social media, nieuwsbrieven, blogs, editorials, My QL (het communicatie platform voor onze hoteliers) én de QL Guide. De QL Guide, die jaarlijks wordt uitgegeven, is een van de paradepaardjes van Quality Lodgings en is verkrijgbaar bij de bij Quality Lodgings aangesloten hotels, maar ook in onze eigen webshop.

Ten tweede ben jij in de lead bij de organisatie van al onze grote en kleine events die we voor de aangesloten hoteliers organiseren. Inhoudelijke sessies, perslunches en spetterende diners. Jij bent in charge van idee tot uitvoering. Van prachtige uitnodigingen, tot nauwkeurig uitgevoerde details. Het geeft jou energie om van deze events een herinnering maken!

Ten derde draai je mee als ondersteuner van het team en beheer je zaken als de algemene post en mail, een stukje administratie en andere voorkomende ondersteunende klussen. En ja, daar hoort ook het beantwoorden van de telefoon bij, al doen we dat bij QL allemaal.

Fleur Florijn, Management Trainee over haar stage bij Quality Lodgings: “Een betere eindstage had ik niet kunnen wensen. Bij Quality Lodgings krijg je diverse taken en verantwoordelijkheden, wat jou als stagiair super belangrijk maakt. Doordat het een relatief klein team is, krijg je de mogelijkheid om met iedereen mee te kijken en je te verdiepen in alle aspecten binnen het bedrijf. En niet te vergeten de persoonlijke aandacht en goede begeleiding van iedereen. Er is een zee van ruimte voor jouw eigen inbreng en creativiteit. Naast het werken op kantoor ga je ook mee naar evenementen en bezoek je QL Hotels, wat natuurlijk super leuk en interessant is!”

WAT MAAKT JOU DÉ PERFECTE AANVULLING VAN ONS TEAM?


 • Je bent een goede communicator in Engels en Nederlands in woord en geschrift (goede communicatie skills in Duits en/of Frans zijn een pré!)
 • Je kunt goed zelfstandig werken en kan nieuwe vaardigheden snel aanleren;
 • Je bent sociaal, flexibel en werkt graag samen;
 • Je bent een doener en houdt van aanpakken;
 • Je hebt passie voor hotellerie;
 • Je hebt oog voor detail en goede smaak;
 • Je houdt van aanpakken;
 • Je bent tenminste 5 maanden beschikbaar;
 • Je wilt alles uit je stage halen wat erin zit;
 • Oh ja: een goed gevoel voor humor is altijd een plus ;-)


WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN

 • Jij werkt hard en dus investeren wij tijd en aandacht in jouw begeleiding en coaching.
 • We bieden je de mogelijkheid om tijdens je stage een aantal uur per week te besteden aan het uitvoeren van een project of opdracht (vast te stellen in overleg)
 • Door deel te zijn van een klein team krijg je te maken met alle facetten van de bedrijfsvoering van QL.
 • De uitvoering van evenementen vindt plaats op leuke, aansprekende locaties waar je natuurlijk mee naar toe gaat.
 • QL Hotels maakt deel uit van Q Hospitality Group met meerdere bedrijven waar je je tijdens je stage ook kennis mee kunt maken.
 • Je krijgt als HBO student een stagevergoeding van 500 euro bruto per maand.

Wij zijn een klein, informeel bedrijf met een grote dosis aan ambitie, positiviteit en dynamiek! Geïnteresseerd? Solliciteer direct of stel je vragen aan onze Marketing Director, en wellicht jouw toekomstige stagebegeleidster, Valerie van Mol via e-mail; valerie.vanmol@qualitylodgings.com.

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Arnhem
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
06-06-2024

Arnhem | Stage marketing en communicatie | Stage | HBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.