Leuke en leerzame stage bij YoungCapital MKB in Utrecht

Ben jij op zoek naar een stageplek vanaf september 2024 en wil je dat doen in het gezelligste team? Kom dan stage lopen bij YoungCapital in Utrecht!

32 - 40 uur per week
€450 Per maand

Wat ga je doen?

Hoe ziet jouw stagedag eruit? 

Je begint je dag gezellig bij ons op kantoor in de buurt van Station Vaartsche Rijn. Jij bent samen met je team een onmisbare schakel tussen klant en kandidaat! Tijdens jouw stage bij ons neem je een ondersteunende rol aan voor de recruiters binnen je team. Maak je geen zorgen, je gaat niet alleen maar koffietjes halen! Je gaat vacatures schrijven, CV's screenen en kandidaten spreken. Hoe verder je in je stage komt, hoe meer eigen verantwoordelijkheden je krijgt. Aan ontwikkeling geen gebrek! 

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij hét bedrijf dat zich inzet voor young professionals. Bij YoungCapital vinden we persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk. Bij ons mag je dingen uitproberen en fouten maken, daar leer je juist van! Het team waarin je komt te werken zorgt ervoor dat jij je gelijk thuis voelt op je werkplek. Ook sta je er nooit alleen voor, want samen wordt er gewerkt aan de doelen. Hierbij vinden we het ook heel belangrijk om iedere week onze successen te vieren! Verder lunchen we elke pauze samen met een volledig verzorgde lunch. Heb je tijdens je werkdag even een energizer nodig? Dan is er altijd wel iemand in voor een potje tafeltennis, maar pas op, ze zijn hier allemaal ontzettend goed in :)

Studeer jij Human Research Management, Communicatie, Commerciële economie of een andere opleiding die past bij recruitment? Dan is dit de stageplek voor jou! Je kan als stagiair bij YoungCapital in Utrecht 32 tot 40 uur stage lopen en er is ruimte om een studieopdracht uit te voeren. 

Wat wij bieden

  • Een stage vergoeding van € 450,- per maand (o.b.v 40 uur);
  • De ruimte om een opdracht voor je studie uit te voeren;
  • Werken op een toplocatie in Utrecht + je hoeft geen boterhammen mee te nemen, want er is heerlijke gratis lunch;
  • Werken in een gezellig team met leuke teamuitjes!

Wat wij vragen:

  • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding.
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor 4-6 maanden;
  • Je bent leergierig en kan zowel schriftelijk als mondeling goed communiceren!

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

#indebuurt

Status
Open
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Utrecht
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€450 Per maand
Verantwoordelijk voor
Verantwoordelijk voor het ondersteunen van de recruiters. Je schrijft mailings, vacatures en doet mee met intakes.
Gepubliceerd op
24-04-2024

Utrecht | Stage HR | Stage marketing en communicatie | Stage | HBO | Universiteit

Solliciteer direct
Sander Bakker

Recruiter

Sander Bakker, bereikbaar op tel. 0610473725

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.