Helaas, deze vacature is niet actief.

Kom stage lopen bij YoungCapital in Utrecht!

Je communicatieve vaardigheden verbeteren, zowel mondeling als op papier? Dat kan tijdens je stage bij YoungCapital in Utrecht!

32 - 40 uur per week
€450 Per maand

Wat ga je doen?

Wat ga je leren?

Tijdens je stage bij ons maak je kennis met het recruitmentvak, waarbij elke dag anders is. In de ochtend kijk je naar je agenda en zie je dat je deze dag aan de slag gaat met het schrijven van twee mailings en dat je je collega zal helpen bij een intake. Je gaat aan het werk en al snel komt er een collega op je af met de vraag:  "Heb je het druk?". Er moet vandaag een nieuwe vacature online gezet worden en jij mag hem schrijven! Je kijkt kritisch naar je planning en beslist wat je kan verplaatsen naar morgen en wat vandaag echt af moet. Planning check? Let's go! 

Als stagiair(e) bij YoungCapital ga je aan de slag met allerlei ondersteunende taken voor recruiters. Zo ben je veel bezig met schrijven, screenen van cv's en de vestigingstelefoon opnemen. Je communicatieve vaardigheden krijgen een boost. Alle vragen aan de telefoon weet jij goed te beantwoorden en na een tijdje gaat het schrijven van een vacature je ook goed af. 

Waar kom je terecht?

Wij als YoungCapital zetten ons in voor jong professionals, we staan voor persoonlijke ontwikkeling en het verleggen van onze grenzen. Fouten maken mag, daar leer je juist van. De perfecte plek om stage te lopen dus!

In jouw team werk je samen met 4 collega's. Op de vestiging in Utrecht zitten nog veel meer teams die zich allemaal focussen op een andere tak van recruitment, maar ons team is natuurlijk de gezelligste! We wisselen hard werken af met gezellig kletsen en een potje pingpong tijdens de lunch. Die overigens volledig wordt verzorgd door ons. 

"Ik werd vóór mijn eerste stagedag al uitgenodigd om een keertje te komen lunchen, ik voelde me meteen welkom. Ook op mijn eerste echte stagedagen voelde dit niet anders. Ik was meteen onderdeel van het team, zo fijn!" ~ Kirsten

Wat zijn de mogelijkheden en eisen?

Bij YoungCapital is alles mogelijk. Elke keer dat jij een stapje extra doet krijg je daar een extra verantwoordelijkheid voor terug! Je kan hier minimaal 32 en maximaal 40 uur per week stage lopen en daar krijg je een mooie stagevergoeding voor terug. Daarnaast is er ruimte om een opdracht voor je studie te maken. 

Ben je enthousiast, gemotiveerd en klaar voor een uitdaging? Solliciteer dan nu om stage te lopen bij YoungCapital in Utrecht!

Wat wij bieden

  • Een stagevergoeding van €450,- per maand (o.b.v. 40u);
  • Werken en plezier maken met de leukste collega's;
  • Je kan een opdracht voor je studie uitvoeren;
  • Veel vrijheid om zelfstandig te werken;
  • Vrijdagmiddagborrels en andere activiteiten.

Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent ingeschreven bij een relevante opleiding;
  • Je bent beschikbaar voor 4 of 5 dagen in de week voor ongeveer 5 maanden.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Utrecht
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage
Salarisindicatie
€450 Per maand
Verantwoordelijk voor
recruitment taken: vacatures schrijven, cv's screenen etc.

Utrecht | Stage HR | Stage marketing en communicatie | Stage | Afstudeerstage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.