Werk vanaf februari bij YoungCapital in Utrecht als stagiair

Wil jij ervaring op doen in het werkveld en tegelijk je studiepunten halen? Dat kan als stagiair bij YoungCapital in Utrecht!

32 - 40 uur per week
€450 Per maand

Wat ga je doen?

YoungCapital, hét bedrijf dat zich inzet voor jong professionals. Wij staan voor persoonlijke ontwikkeling en het verleggen van onze grenzen, niks is onmogelijk! Ben jij er klaar voor om kennis te maken met YoungCapital?

Jouw taken

Jij bent samen met je team een onmisbare schakel tussen klant en kandidaat! Tijdens jouw stage bij ons neem je een ondersteunende rol aan voor de recruiters binnen je team. Maak je geen zorgen, dit betekent niet dat je alleen maar koffietjes moet halen! Je gaat aan de slag met het schrijven van vacatures, het screenen van CV's en het spreken van kandidaten. Hoe verder je in je stage komt, hoe meer eigen verantwoordelijkheden je krijgt. Aan ontwikkeling geen gebrek. 

Het team

Vanaf dag één ben je onderdeel van een hecht en gezellig team. Samen werken we aan onze doelen en vieren we onze successen. In de pauze is het een en al gezelligheid aan de lunchtafel. Met beide teams van de vestiging in Utrecht eet je samen een volledig verzorgde lunch. Voor we weer achter ons bureau of in een meeting duiken spelen we nog een laatste potje tafeltennis. De week wordt uiteraard afgesloten met een gezellige vrijdagmiddag borrel!

Als jij alle kansen met beide handen aanpakt, is er bij YoungCapital aan ontwikkeling en gezelligheid geen gebrek. Studeer jij Human Research Management, Communicatie, Commerciële economie of een andere opleiding die past bij het recruitmentvak? Dan is dit een leuke kans voor jou! Je kan als stagiair bij YoungCapital in Utrecht 32 tot 40 uur stage lopen en er is ruimte om een studieopdracht uit te voeren. 

Wat wij bieden

  • Een stage vergoeding van € 450,- per maand o.b.v 40 uur;
  • Werken op een top locatie in Utrecht;
  • De mogelijkheid om een opdracht voor je studie uit te voeren;
  • Een gezellig team, leuke activiteiten en heerlijke lunch;
  • Vrijheid om zelfstandig te werken.

Wat wij vragen:

  • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding.
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor ongeveer 5 maanden;
  • Je bent een kei in communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Utrecht
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€450 Per maand
Verantwoordelijk voor
Ondersteunende recruitment taken
Gepubliceerd op
28-11-2023

Utrecht | Stage HR | Stage marketing en communicatie | Stage | Middelbare school

Solliciteer direct
Kirsten Gaasenbeek

Recruiter

Kirsten Gaasenbeek, bereikbaar op tel. 06 57864310

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.