32 - 40 uur per week
Tussen €350 en €500 Per maand
Wat ga je doen?
WERKZAAMHEDEN
- De functie bestaat grotendeels uit het operationeel bijstaan van de vestigingsmanager. Samen zorgen jullie ervoor dat de vestigingen er tip top in orde uitzien en dat de koks in staat worden gesteld om kwalitatief goede kookworkshops te geven. Daarnaast help je met het onder de aandacht brengen van Keizer Culinair bij (potentiële) klanten in de betreffende regio.
- Bestellen en inkopen van de benodigde producten bij de diverse vaste leveranciers.
- Voorbereiden van de kookworkshops en uitzetten van de ingrediënten en materialen.
- Managen van de facilitaire zaken zoals schoonmaak, onderhoud, bestellingen etc.
- Assisteren bij kookworkshops, kookcursussen en andere (culinaire) activiteiten/partijen.
- Aansturen en coachen van de in de vestiging werkzame medewerkers.
- Gastvrij ontvangen van de klanten van Keizer Culinair.
- Naleven en controleren van de geldende hygiënecode en veiligheidseisen.
- Vertegenwoordigen van Keizer Culinair op relevante (culinaire) evenementen.
Wat wij bieden
- Flexibele werkuren
- Leuke werkomgeving
- jong team
Wat wij vragen:
- Minimaal hbo werk- en denkniveau;
- Communicatie
- Bereid om te leren
- Probleemoplossend
Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat? Klik op de 'solliciteer nu' knop en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!
Extra informatie
Keizer Culinair is op zoek naar een duizendpoot om de vestigingsmanager van onze vestigingen in Amsterdam te ondersteunen. We werken met een super gezellig, klein en jong team. De werktijden zijn gezamenlijk in te delen als ook het aantal uur per
week.
- Status
- Inactief
- Opleidingsniveaus
- HBO, Universiteit
- Plaats
- Amsterdam
- Werkuren per week
- 32 - 40
- Dienstverbanden
- Stage, Afstudeerstage
- Salarisindicatie
-
Tussen €350 en €500 Per maand
- Verantwoordelijk voor
- Managen van workshops en voorbereiding
Amsterdam | Stage management | Stage marketing en communicatie | Stage | Afstudeerstage | HBO | Universiteit