Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair communicatie bij Spaarnelanden in Haarlem - per februari 2023

Wil jij zoveel mogelijk communicatie-ervaring op doen? Word jij enthousiast van thema’s als duurzaamheid, afvalscheiding, en vergroening? Wil je samen met onze communicatie-adviseurs werken aan innovatieve projecten? Kom dan stagelopen bij Spaarnelanden!

32 - 40 uur per week
€350 Per maand

Wat ga je doen?

Je gaat volledig meewerken in het communicatieteam van Spaarnelanden: hét bedrijf dat elke dag zorgt voor de leefomgeving van alle bewoners van Haarlem en Zandvoort. We halen niet alleen (gescheiden) afval op, maar zorgen ook voor bomen en grasvelden, onderhouden veel speeltuinen en beheren parkeergarages. En we zijn elke dag bezig om dit zo duurzaam en innovatief mogelijk te doen. 

Je ervaart hoe het is om op een communicatieafdeling te werken en wat daar allemaal bij komt kijken.  We kijken er naar uit om jou de kneepjes van het communicatievak te leren in de praktijk. Je gaat bijvoorbeeld meedenken met grote communicatiecampagnes, persberichten schrijven, content maken voor social media, de website of intranet, adviseren over diverse communicatievraagstukken, noem maar op. We vinden het belangrijk dat je veel communicatie-ervaring kunt opdoen, van uitvoering tot advisering. Je werkt volwaardig met ons mee en we luisteren graag naar jouw ideeën.

Wat wij bieden

  • Een stagevergoeding van €350,- per maand als je 5 dagen (40 uur per week) bij ons komt werken. 4 dagen/wk is ook bespreekbaar.
  • De mogelijkheid om zelf projecten op te pakken
  • Begeleiding van een ervaren communicatieadviseur

Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding in communicatie, marketing, media, journalistiek of een soortgelijke richting.
  • Communicatie is je passie. Je hebt ervaring met social media, je houdt van teksten schrijven en wilt in de praktijk ervaren of je na je studie aan de slag wilt in de communicatie.
  • Je wilt veel leren, alles meemaken en ontdekken wat je leuk vindt en goed kunt.
  • Je staat ingeschreven bij een onderwijsinstituut vanaf februari 2023 en bent minimaal vier dagen per week beschikbaar .

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat? Klik op de 'solliciteer nu' knop en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Het team waarin je gaat werken bestaat uit zes adviseurs en een teamleider. We zijn allemaal verantwoordelijk voor de communicatie van een andere afdeling binnen Spaarnelanden, met ieder ons eigen specialisme. Je mag bij ons allemaal meekijken en meewerken.

Afstuderen is mogelijk, maar wel in combinatie met vier dagen meewerken op de afdeling.

LET OP: Reageren kan tot maandag 28 november 2022.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Haarlem
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage
Salarisindicatie
€350 Per maand
Verantwoordelijk voor
Meewerken aan: communicatiecampagnes, persberichten schrijven, content maken voor social media, de website of intranet, adviseren over diverse communicatievraagstukken

Haarlem | Stage marketing en communicatie | Stage | Afstudeerstage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.