Helaas, deze vacature is niet actief.

Meewerkstage Communicatie en Sponsoring - Utrecht

Als Stagiair Events, PR en Communicatie bij het team Merk & Partnerships lever je een bijdrage aan communicatie en merkactivaties op evenementen waar NS bij betrokken is. Sta jij bekend om je sociale vaardigheden? Solliciteer dan direct!

Beschrijving

Als Stagiair Events, PR en Communicatie bij het team Merk & Partnerships lever je een bijdrage aan communicatie en merkactivaties op evenementen waar NS bij betrokken is. Sta jij bekend om je sociale vaardigheden? Solliciteer dan direct!

Daarom wil je als Stagiair Events, PR en Communicatie bij NS werken

 • Je krijgt de kans om het merk NS te versterken en mensen te binden aan NS.
 • Je wilt je skills ontwikkelen en veel nieuwe dingen leren.
 • Je wilt je stempel drukken op verschillende activiteiten met jou creatieve talent.

Dit ga je doen als Stagiair Events, PR en Communicatie
Nederland gaat er weer op uit! Iedereen komt weer in beweging en als NS dragen we daar graag ons steentje aan bij! Vind jij het leuk om een glimlach op de gezichten van onze reizigers te toveren? Ben je gastvrij, sportief en/of heb je creatief talent? Dan ben je meer dan welkom om een bijdrage te komen leveren aan de communicatie- en merkactivatie rond alles wat Nederland in beweging brengt en houdt. Denk hierbij aan evenementen als de Formule 1, Lowlands, Vierdaagse of een dagje naar het strand.

In het geval van deze stage is dat "bewegen" ook heel letterlijk. Met het programma Supporter van Bewegen verbinden we namelijk mobiliteit met fysieke beweging: wandelen, trails, hardlopen… met je benenwagen en de trein kom je immers overal! De NS-wandelingen zijn beroemd en zo hebben we meer dan 750 routes die beginnen en eindigen op een station. Shoptochten, Blaadjespaadjes, Plonstochten, Cultoeren… voor elk wat wils. Kijk maar eens op ns.nl/reisjefit voor meer inspiratie!

Dit zijn de functie-eisen
Voor deze meewerkstage zijn we op zoek naar een HBO/WO student(e) met een media-, communicatie- of andere opleiding waar je sociale en communicatieve vaardigheden goed in ontwikkeld worden. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je vindt het leuk om samen te werken in een team. Daarnaast heb je een fascinatie voor alles wat digitaal gebeurt en mogelijk is. Je beschikt over de volgende competenties; sociaal, hands on mentaliteit, opgewekt, creatief, midden in de maatschappij, flexibel en je hebt oog voor details.

Deze fulltime stage start het liefst in september en waar en wanneer die eindigt? Dat bespreken we graag met je.

Dit zijn de arbeidsvoorwaarden
Stage lopen bij NS betekent dat je je steentje bijdraagt in de wereld van duurzame mobiliteit. Je maakt deel uit van een organisatie die midden in de maatschappij staat en Nederland in beweging brengt. Voor jou als stagiair betekent dit:
 • Een aantrekkelijke stagevergoeding tussen 350 en 500 euro per maand.
 • Je geleerde theorie en kennis direct toepassen in de praktijk.
 • Stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling.
 • Je leert je grenzen te verleggen.
 • Goede, zorgvuldige begeleiding.
 • De mogelijkheid om je aan te melden voor onze vereniging JongNS, waarbij je kennis kunt maken met andere NS'ers en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.

Solliciteren naar deze baan
En? Ben je enthousiast geworden?
Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Binnen enkele minuten ontvang je een automatische sollicitatiebevestiging. Wij laten je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee weken weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

Nog vragen? Neem contact op met Audrick Pasial van de Stagedesk door te mailen naar

stagedesk@ns.nl

.

Goed om te weten:
 • Vanwege de coronamaatregelen hebben wij onze sollicitatieprocedure aangepast. Lees

  hier

  wat je kunt verwachten.
 • We vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt zich thuis voelt. Dit zie je in alles wat we doen, en dus ook in ons aannamebeleid. Lees

  hier

  meer.
 • Een achtergrondonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
 • Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Hier ga je werken
Wij werken aan de best mogelijke dienstverlening aan onze klanten, omdat we willen bijdragen aan de mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid van Nederland.

De afdeling Merk & Sponsoring bouwt en beschermt daarbij het merk NS. Het bouwen aan het NS-merk gebeurt o.a. met merkactivatieprogramma's. In die programma's laten wij onze klanten -en eigenlijk heel Nederland- kennis laten maken met aspecten van onze dienstverlening die onze gastvrijheid en maatschappelijke rol illustreren. We houden Nederland immers al 180 jaar in beweging en proberen elke dag weer iedereen een reis te bezorgen waarin reistijd zo aangenaam en efficiënt mogelijk kan worden ingevuld.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

Utrecht | Stage marketing en communicatie | Stage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.