Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage online marketing bij het gezelligste online marketingbureau van Eindhoven

Als online marketing stagiair(e) bij Mr Online Marketing krijg je ruimte om jezelf te ontwikkelen in de richting waar jouw interesse ligt. Aan het begin kijken we samen wat jij wilt leren en stellen we en groeiplan op. Aan de hand daarvan bepalen we je werkzaamheden en gaan we aan de slag. Vervolgens word je 1-op-1 begeleidt, maar is er ook altijd ruimte voor vragen. Met 7 collega’s is ons team relatief klein en zijn de lijntjes kort. Je kunt dus altijd gewoon op een collega afstappen en wat vragen. Tot slot zijn wij als bureau partner van o.a. Google, Facebook, Instagram en Pinterest. Dat betekent dat we wekelijks rechtstreeks contact met hen hebben en dat we nieuwe ontwikkelingen net wat eerder weten dan anderen. Tijdens jouw stage kun je daar natuurlijk mooi van meeprofiteren!

40 uur per week
€250,00 per uur

Wat ga je doen?

Mr Online Marketing is op zoek naar een full-time online marketing stagiair(e) die ons team z.s.m. wil komen versterken.

Als stagiair(e) bij Mr Online Marketing ga je aan de slag met diverse aspecten van online marketing voor de verschillende opdrachtgevers van Mr Online Marketing. Onze opdrachtgevers zijn grotendeels business-to-business-bedrijven (B2B) die ons inschakelen om hen te helpen bij alle facetten van hun (online) marketing. Van het analyseren van online data tot het bedenken van een slimme advertentiestrategie.

Afhankelijk van jouw persoonlijke interesses kun je jezelf ontwikkelen in één of meer van deze onderwerpen:

- E-mailmarketing;
- (Big) data analyses;
- Content marketing (social media);
- Zoekmachine optimalisatie;
- Website optimalisatie (conversie optimalisatie, verbeteren gebruikerservaring);
- Online advertising (o.a. Facebook/Instagram Ads, Snapchat Ads, Google Ads, LinkedIn Ads, TikTok Ads en Pinterest Ads).

Wat wij bieden

  • Stagevergoeding
  • Mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken
  • Gezellige feestjes en borrels

Wat wij vragen:

  • Er is geen minimale opleiding vereist.
  • Goede Nederlandse taalvaardigheid
  • Zelfstandig
  • Communicatief sterk
  • Geen ervaring vereist

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Het belangrijkste is dat je als stagiaire bij Mr Online Marketing beschikt over goede (geschreven) taalvaardigheden. In alle uitingen die we doen komt taal terug, dus het is belangrijk dat je daar comfortabel mee bent en het leuk vindt om te schrijven. Onze ideale kandidaat is zelfstandig, communicatief sterk, creatief en beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen. 

Mr Online Marketing is een jong bureau dat veel in beweging is en flexibel inspeelt op de vragen van onze klanten. Dat betekent ook dat we vaak bezig zijn met het ontwikkelen en bedenken van nieuwe campagnes, kanalen of strategieën die nog niet eerder zijn toegepast. Dat vraagt een flexibele mindset en een gezonde portie doorzettingsvermogen van ons team. Durf je van de gebaande paden af te wijken? Dan pas je waarschijnlijk goed in ons team!

Tegelijkertijd geven we stagiaires de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. We gaan er niet van uit dat je alles al kunt, wel dat je wilt leren. Binnen ons team stimuleren we dat ook met een ‘fail board’. Fouten maken wordt aangemoedigd zolang je ervan leert. Staan er 10 fails op het bord? Dan vieren we dat!

 
Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Eindhoven
Werkuren per week
40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€250,00 per uur
Verantwoordelijk voor
Online marketingactiviteiten

Eindhoven | Stage marketing en communicatie | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.