Helaas, deze vacature is niet actief.

Marketing & Communicatie bij een missiegedreven, creatief- en digitaal bureau. in Amsterdam

Heb je een commercieel talent maar wil je dit inzetten voor een betere wereld? Wil je niet alleen uitvoeren, maar ook uitdenken en richting geven? Wil je dit doen bij een digitaal creatief bureau op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord? Doe dan een stage marketing communicatie bij Unc Inc!

32 - 40 uur per week
€500,00 per uur

Wat ga je doen?

We zijn ambitieus. We willen meer impact hebben als bureau en met ons werk nog meer betekenen hebben voor mens, maatschappij en milieu. Die impact hebben we vooral in samenwerking met geestverwante merken zoals Vluchtelingenwerk, Vandebron en Artis. Zulke organisaties kennen ons alleen nog veel te weinig. Daarom moeten we hen zien te vinden, bereiken en overtuigen.

Marketing, communicatie, events en relatiebeheer, ze zijn allemaal met elkaar verweven. Jij ziet de verbanden en werkt samen met het team aan een plan om onze commerciële doelen te bereiken. Dit begint met de uitvoering van ons communicatieplan. Jij wordt in feite onze eindredacteur: je beheert de contentkalender, zorgt dat collega’s hun artikelen aanleveren, doet de finishing touches, produceert zelf (social) content, denkt mee over nieuwe formats, doet beeldredactie en contentmanagement. Je denkt ook na over hoe we hierin kunnen verbeteren, kansen die we nog niet benutten, nieuwe manieren om onze zichtbaarheid te vergroten. Denk aan het organiseren van een evenement, inschrijven (en winnen) van ‘industry awards’ en PR stunts. We staan open voor je ideeën, geven je feedback en de kans om de beste ervan te realiseren.

Zo werk je volwaardig mee aan verschillende projecten, in een klein en hecht team. Je krijgt daarin veel verantwoordelijkheid en mag het voortouw nemen als jij je daar comfortabel bij voelt. We helpen je het beste uit jezelf te halen zodat wij het maximale uit jouw stage halen. We delen onze kennis met jou maar hopen ook van jou te leren. Zo leren we van elkaar en van de projecten die we doen, elke dag weer. 

Wie ben jij?

Het valt je op hoe sommige merken heel slim gebruik maken van social media om hun doelgroep te bereiken. Je ziet jezelf over een paar jaar wel bij een van die merken werken om dezelfde methodes toe te passen. Want jij bent ambitieus, verantwoordelijk en neemt initiatief. Je bent niet bang voor een deadline of het geven van je mening. Je legt makkelijk contact en bouwt van daaruit aan betekenisvolle relaties. Je bent vindingrijk en hebt talent voor conceptontwikkeling. Je bent niet bang om voor een groep mensen te staan en ze te overtuigen van jouw concept, aanpak en het resultaat waartoe dit heeft geleid. Na al het harde werk blijf je graag hangen om samen met je collega’s de week af te sluiten met een feestje op kantoor of in de stad.

Wat wij bieden

  • Een informele werkcultuur die medewerkers met een 9 beoordelen
  • Tijd, geld en aandacht om je te helpen ontwikkelen, bijvoorbeeld met cursussen, coaching of evenementen.
  • Een kijkje in de keuken bij de vele disciplines van een full service digital agency

Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Zelfstandig
  • Goed met de pen
  • Dynamisch
  • Geen ervaring vereist

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Amsterdam
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage
Salarisindicatie
€500,00 per uur
Verantwoordelijk voor
Uitdenken en uitwerken van marcom activiteiten.

Stage marketing en communicatie | Stage | Afstudeerstage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.