Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair Online marketing (SEO, Linkbuilding, content) gezocht Tilburg

Digital Newsgroup B.V. biedt jou de kans om als stagiair SEO Specialist & Linkbuilding expert aan de slag te gaan en je entree te maken in digital marketing. Een vakgebied met toekomstmogelijkheden waarbij online vindbaar key is.

32 - 40 uur per week
€350 Per maand

Wat ga je doen?

We bieden je een fijne en stimulerende leeromgeving waarin je onder begeleiding van ervaren collega’s je het online marketingvak eigen gaat maken. Je maakt kennis met de werkterreinen, de klanten en de samenwerkingspartners van het bureau. We gaan je inwerken als SEO specialist met de expertise linkbuilding. Hierbij is er alle ruimte voor jouw analytische input en communicatieve vaardigheden. Je gaat je specialiseren in een markt die goede toekomstkansen biedt. Uiteraard willen we dat je na een succesvolle afronding van het stageperiode bij ons blijft werken.

Wie zijn wij?

Digital Newsgroup B.V. is expert op het gebied van online vindbaarheid. Met behulp van onze eigen websites en blogs focussen wij ons op het verhogen van de vindbaarheid en winstgevendheid van de websites, producten en diensten van onze klanten. Digital Newsgroup B.V. is een startend online marketing bedrijf in Tilburg, opgericht vanuit twee bestaande bedrijven. Met een klein, jong, en dynamisch team ben je verzekerd van veel verantwoordelijkheden en variatie in je dagelijkse taken.

Omschrijving begeleiding

Gedurende de stageperiode werk je onder begeleiding van Digital Newsgroup B.V. en ga je het online marketing vak leren en je het specialisme linkbuilding eigen maken. Uiteraard krijg je hierbij ook de ruimte om dingen zelf te ontdekken en onder begeleiding steeds meer zelfstandig aan de slag te gaan. Met regelmaat evalueren we je voortgang en leerproces en bespreken we wat al goed gaat en waar nog kansen en verbeterpunten liggen. Uiteindelijk zul je steeds meer op je eigen expertise kunnen vertrouwen.

Competenties

Onderstaande competenties worden ontwikkeld tijdens de leerwerkplek

 1. Het opzetten en het uitvoeren van linkbuilding campagnes

 2. Het schrijven en plaatsen van content en blogs op websites

 3. Het zorgvuldig monitoren van geplaatste links en blogs

 4. Het vergroten van het Linknetwerk zowel in binnen als buitenland

 5. Leren sparren met klanten en relaties op het gebied van online marketing en linkbuilding campagnes

Wat wij bieden

 • Flexibele werktijden
 • Goed stagevergoeding
 • Jong team
 • Elke middag een lunch
 • Thuiswerken

Wat wij vragen:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Samenwerken
 • Zelfstandig
 • Geen ervaring vereist

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Tilburg
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€350 Per maand
Verantwoordelijk voor
SEO, Linkbuilding, content

Tilburg | Online marketing stage | Stage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.