Helaas, deze vacature is niet actief.

Vacature Afstudeeropdracht Marketing in Aalten

Ben jij op zoek naar een uitdagende plek waar jij jouw marketing skills kan ontwikkelen? Hoopman Machines staat open voor jong talent. Wij bieden studenten de kans om ervaring op te doen en zichzelf te ontwikkelen binnen hun vakgebied.

40 uur per week
€750,00 per uur

Wat ga je doen?

De afstudeeropdracht:

De afstudeeropdracht omvat het in kaart brengen en analyseren van onze Holaras machines doelgroep. Jij zorgt ervoor dat de afdeling verkoop en marketing meer inzicht krijgt in onze bestaande klanten. Met als doel om onze merkbeleving nog beter over te kunnen brengen en effectiever in te kunnen spelen op de touchpoints met onze klant. Met jouw onderzoek en aanbevelingen help jij de professionaliteit van de afdeling marketing en verkoop naar een hoger niveau te tillen.

Zo ziet jouw dag eruit:

Je bent onderdeel van het verkoop- en marketingteam. Met de marketing- en contentspecialist werk je samen. Je zal jouw tijd besteden aan het onderzoek en het schrijven van een adviesrapport, dit is jouw prioriteit. Daarnaast doe je praktijkervaring op door bijvoorbeeld content te creëren voor onze website en social media kanalen en het bedenken van marketingacties.

Je krijgt goede begeleiding en daarnaast ontvang je een stagevergoeding. Afhankelijk van de situatie i.v.m. de Corona-maatregelen zal je op kantoor en/of thuis werken.

Dit ben jij:

Je volgt een HBO studie in de richting van Marketing en/of Communicatie. Je bent analytisch, leergierig en proactief. Je kan goed zelfstandig werken en schakelt zelf met collega’s van verschillende afdelingen waar nodig. De afstudeeropdracht is voor de periode vanaf september 2021.

Over Hoopman Machines:

Internationaal met een lokaal karakter! In 1911 begonnen als een lokale smid in het Achterhoekse Aalten. En nu jaren later een internationale speler in de agrarische-, infra-, industriële- en tuinbouwsector. Een familiebedrijf met een belangrijk doel: Innovatieve en waarde toevoegende machines ontwikkelen voor en met haar klanten en partners. Het leveren van betrouwbare oplossingen, kwaliteitsproducten en specialistische service zit in het bedrijfs-DNA.

Hoopman Machines is ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van Holaras machines voor onder andere melkveehouders en akkerbouwers. Met jouw afstudeeronderzoek richt jij je op de doelgroep van de Holaras machines.

Het is een veelzijdige en leerzame afstudeerstage waar je ook echt kan bijdragen aan het succes van de organisatie. Wordt jij enthousiast van deze opdracht? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, we beantwoorden je vragen graag.

Wat wij bieden

  • Praktijkervaring
  • Familiebedrijf
  • Goede begeleiding, onderdeel van team

Wat wij vragen:

  • Samenwerken
  • Communicatief sterk
  • 0 tot 6 maanden
  • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Aalten
Werkuren per week
40
Dienstverbanden
Afstudeerstage
Salarisindicatie
€750,00 per uur
Verantwoordelijk voor
Analyseren doelgroep

Aalten | Stage marketing en communicatie | Afstudeerstage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.