Helaas, deze vacature is niet actief.

Concept en Innovatie / Wil jij onderdeel zijn van de wereldwijde marktleider in in Amsterdam

Conceptontwikkeling? De afdeling Conceptontwikkeling en Innovatie is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, sourcen, implementeren en beheren van concepten en innovaties in heel Nederland. Hieronder vallen eigen concepten maar ook externe brands zoals Starbucks, Vegan Junkfood Bar en Subway. De afdeling bestaat uit de subafdelingen: product development, conceptontwikkeling en design & engineering. Met hen werk je dagdagelijks samen. Daarnaast heb je veel contact met de afdeling sales, operatie, ons proposal center en marketing & communicatie. Het doel is om onze dienstverlening blijvend te optimaliseren en ontwikkelen

Wat ga je doen?

Als stagiaire ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling, implementatie en het beheer van de diverse concepten van Eurest. De invulling van de stage is zeer flexibel samen met de manager concept & innovatie bepaal jij je leerdoelen en draai je mee op de afdeling in de breedste zin van het woord. Er is veel ruimte om mee te kijken met andere afdelingen en je gaat mee op bedrijfsbezoeken om een goed beeld krijgen van wat onze organisatie doet. Ontdek waar jouw kracht en passie ligt en zet deze in om een positieve bijdrage te leveren aan het bedrijf. Zo is het mogelijk om een trendanalyse of marktonderzoek te doen en de resultaten om te zetten in een concept, handboek, businesscase en/of salestoolkit. Ook het ondersteunen en verbeteren van locaties kan tot de werkzaamheden behoren. Als je passie ligt bij technology en applicaties of op assortimentsniveau is het mogelijk om daar mee aan de slag te gaan. Kortom, een heleboel mogelijkheden en kansen om jezelf te ontwikkelen. Na een intensieve begeleiding is het doel dat je uiteindelijk steeds vaker zelfstandig projecten gaat oppakken. Een uitdagende functie waarin je behoorlijk veel verantwoordelijkheid krijgt en vooral veel kunt leren!

Wat wij bieden

  • 32 - 40 uur
  • 350
  • Opleiding en persoonlijke ontwikkeling

Wat wij vragen:

  • Zelfstandig
  • Probleemoplossend vermogen
  • Communicatief sterk
  • Geen ervaring vereist
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Compass Group PLC is wereldwijd marktleider in food & support services. In ruim 50 landen met meer dan 500.000 medewerkers levert en ontwikkelt onze organisatie originele en innovatieve oplossingen. Compass Group combineert een wereldwijd netwerk met lokaal ondernemerschap. 

Elke minuut van de dag helpen we letterlijk miljoenen mensen uit de hele wereld.

Wij dragen bij aan Workplace Wellbeing op 700 locaties verspreid over heel Nederland. Onze medewerkers staan samen garant voor een excellente dienstverlening. Wij leveren onze diensten in allerlei omgevingen: op de werkplek, in onderwijsinstellingen, in horecagelegenheden, gezondheidszorg, in (overheids)instellingen, tijdens sportwedstrijden en culturele evenementen. 

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Amsterdam
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€350,00 per uur
Verantwoordelijk voor
Als stagiaire ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling, implementatie en het beheer van de diverse concepten van Eurest.

Amsterdam | Stage marketing en communicatie | Stage horeca | Stage | HBO

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.