Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Marketing - Retail Commercie in Utrecht

Beschrijving

Daarom wil je als stagiair marketing Retail bij NS stagelopen

 • Je bent onderdeel van het team Format Management & Marketing en je krijgt direct de verantwoordelijkheid over je eigen projecten, daarnaast leer je veel van diverse marketing aspecten.
 • Je gaat werken voor high-traffic locaties met meer dan 2,5 miljoen bezoekers per dag
 • Je gaat impact hebben over maar liefst 149 verkooppunten verdeeld over 3 verschillende formule concepten en 307 automaten

Dit ga je doen als stagiair Marketing Retail

Als stagiaire maak je het verschil en zie je daadwerkelijk de geleverde input direct terug op de winkelvloer. Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent hoofdzakelijk bezig met het coördineren van marketing en promotie-acties en ondersteuning van de teams. Je bent dus de ene dag bezig met het coördineren van winkelmaterialen en sta je volop in contact met categorie managers en ons reclamebureau, en later in de week ondersteun je bij een activatie of heb je afstemming over de content op onze social kanalen! Afhankelijk van je kennis en interesse is er ruimte om aan te sluiten bij specifieke projecten.

Hier ga je werken

Het kantoor bevindt zich boven de sporen van het drukste knooppunt van Nederland, Utrecht Centraal. Dichter op de formules en de business kun je niet zitten! Je komt te werken op de afdeling Commercie van NS Stations Retail en wij zijn gevestigd op de 7e verdieping. De Commercie afdeling bestaat uit 3 pijlers; Format management & Marketing, Retail ontwikkeling en Category management & Inkoop (en supply chain). Retail commercie collega’s zijn zowel vroege als late vogels, de ene collega begint graag om 07:30 en de andere collega komt rond 09:00 binnen. We werken gemiddeld 8 uur per dag op kantoor. Tijdens de pauze genieten we van onze lunch tijdens een wandelingetje rondom het stationsgebied en langs de winkelstraten en grachten van Utrecht. Binnen de afdeling Commercie werken 14 collega’s in diverse dynamische functies, van format manager tot retail ontwikkelaar. Momenteel werken we niet fulltime op kantoor. Ook voor jou geldt dus dat je deels thuis kan werken.

Dit zijn de functie-eisen

 • Je volgt een Hbo-opleiding in de richting van Marketing, Media, Communicatie of Bedrijfskunde. (LET OP: geen afstudeerstage mogelijk)
• Je zoekt per 1 februari een meewerkstage voor minstens 5 maanden en 32 uur p.w.
• Je hebt affiniteit met Marketing, Food, Convenience Retail en/of Foodservice
• Je hebt passie voor klanten en het leveren van een goede service.
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent stressbestendig en kan prioriteiten stellen. Daarnaast zet je graag dat stapje extra en stopt veel energie in je werk.

Dit zijn de arbeidsvoorwaarden

Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Maar er is meer. Zo krijg je als stagiair(e):

  • Het toepassen van theorie en kennis in de praktijk, stappen zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt.  
  • Een aantrekkelijke stagevergoeding tussen de 350 en 500 euro per maand.
  •  Vrijheid om tijdens je stage zelfstandig projecten op te pakken.
  •  Super behulpzame én enthousiaste collega’s die één keer in de maand gaan borrelen met elkaar. Zo doen we nu leuke online teamuitjes.
  •  De mogelijkheid om je aan te melden voor onze stagevereniging (interNS) waarbij je kennis kunt maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage marketing en communicatie | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.