Helaas, deze vacature is niet actief.

Junior Marketeer in Amsterdam

Marketing vacature in Amsterdam.

Beschrijving

Wil je graag jouw eerste stap in marketing maken en de mogelijkheid krijgen om te onderzoeken wat er binnen het marketing vak goed bij jou past? En lijkt het je daarin leuk om mee te werken aan het succes en de groei van onze organisatie? 

Dan hebben wij op het hoofdkantoor van Warmteservice (Amsterdam) een leuk uitdaging voor jou als:
Junior Marketeer (32-40uur)

Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam zorgt ons marketing team dat alles “gewoon perfect geregeld” wordt. Gedurende het jaar zetten zij verschillende campagnes uit op radio, out of home en social media en hebben ze allerlei verschillende werkzaamheden die komen kijken bij onze multichannel organisatie. Het team bestaat uit 3 personen die samen verantwoordelijk zijn voor de contacten met onze multichannel partners, e-mailmarketing, social media en offline marketing. Daarnaast zijn er verschillende kortlopende projecten.  

Wat ga jij doen als Junior Marketeer?

Binnen het marketing team heeft iedereen hun eigen verantwoordelijkheden en bij nieuwe opdrachten stemmen ze onderling af wie wat doet. Het is de bedoeling dat je als junior marketeer start als ondersteuning bij: 

 • Emailmarketing;
 • Social media;
 • Kortlopende projecten. 

Deze kortlopende projecten zijn heel divers. Een aantal voorbeelden kunnen zijn: het promoten van vestigingen die een jubileum vieren, zorgen dat de nieuwe te openen vestigingen voorzien worden van belettering, instore aankleding en promotie, een leuk cadeau organiseren/bedenken voor vaste klanten, slapende klant project, zakelijke evenementen zoals de beurs, tour de Warmteservice en WS kartdag. 

Wanneer we je beter kennen, gaan we opnieuw bepalen waar jouw talenten liggen. Dit zal organisch gaan en altijd in samenspraak met jou en het team. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf kan zijn, dat je je gewaardeerd voelt, maar ook dat een uitdaging hebt waar jouw talenten worden gezien en je je als persoon verder kan ontwikkelen.

Wat krijg je ervoor terug?

Naast een salaris tussen de €3000,- en €3500,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur) bieden we je het volgende:

 • Werkweek tussen 32 en 40 uur;
 • Zicht op een vast contract;
 • 24 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Reiskosten vergoeding en, indien nodig, parkeergelegenheid;
 • Pensioenregeling;
 • Opleidingsmogelijkheden en toegang tot verschillende congressen;
 • Fietsplan (bij vast contract);
 • Een fijne werkplek in ons volledig gemoderniseerde hoofdkantoor in Amsterdam, inclusief een dagelijks heerlijke (gezonde) lunch in ons werkcafé;
 • Een leuk team met gezellige collega’s.

Wie zijn wij?

Warmteservice is een familiebedrijf gericht op de verkoop van verwarming, sanitair en duurzame producten. Wij zorgen ervoor dat alles gewoon perfect geregeld is. Klanten beoordelen ons niet voor niets met een 9.2.

De afgelopen jaren zijn wij getransformeerd van groothandel naar een dynamische multichannel organisatie met 73 vestigingen. Het bedrijf bestaat uit 450 medewerkers, waarvan 40 op het hoofdkantoor. Elk jaar openen we 4-5 nieuwe vestigingen. Daarnaast staan wij bekend om onze toonaangevende website (warmteservice.nl), gepersonaliseerde e-mailmarketing, social media, blog en print. Nieuwe projecten, systemen en innovaties volgen elkaar in hoog tempo op. Wij houden van korte lijnen, dus je hebt direct contact met alle in-house disciplines zoals programmeurs, onlinemarketeers, contentmarketeers, inkoopspecialisten, data-analisten, etc. Hierdoor word je niet gehinderd door bureaucratie en zie je je ideeën ook snel gerealiseerd worden! Dat is iets waar wij blij van worden.

Het hoofdkantoor is gevestigd op Van Slingelandtstraat 43, 1051CG Amsterdam

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Amsterdam

Amsterdam | Stage marketing en communicatie | Middelbare school

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.