Helaas, deze vacature is niet actief.

Meewerkend stagiair marketingcommunicatie met vlotte pen in Schijndel

Aangenaam! Ik ben Jeroen, marketingcommunicatie manager bij T&G Groep. Als oud communicatiestudent had ik niet verwacht dat ik terecht zou komen bij een aannemer in de groenvoorziening. Toch ben ik blij dat ik die stap heb gezet! Ik werk ondertussen al 4 jaar bij het bedrijf, en zie van dichtbij hoe we omgaan met de natuur en het groen in ons land. Ondertussen verzorg ik alle marketing van het bedrijf. En daar heb ik jouw hulp bij nodig.

Wat ga je doen?

T&G Groep onderhoud en realiseert complete terreinen en buitenruimten. Deze projecten willen we uitdragen op onze website. Als stagiaire ga je aan de slag met het fotograferen van de projecten en het schrijven van webteksten. Daarbij is SEO een belangrijk punt. Jij hebt dus een vlotte pen en bent bereid om zaken zelfstandig op te pakken. Maar je wordt uiteraard ook professioneel begeleidt en leert de kneepjes van het vak. Bij T&G Groep krijg je verder veel vrijheid. Als jij denkt dat iets nuttig is voor het bedrijf, zal niemand je vertellen om het niet te doen. Dat betekent dat je, naast het schrijfwerk, met allerlei zaken aan de slag kunt. Denk aan: content managen op de site, social media, het updaten van onze content strategie, fotografie, video’s, arbeidsmarktcommunicatie, het schrijven van aanbestedingsplannen, design, noem maar op. Ik ben benieuwd naar jouw ideeën en ambities!

Wat wij bieden

  • Marktconforme stagevergoeding
  • Persoonlijke begeleiding
  • Een veelzijdige functie
  • Veel ruimte om je eigen functie in te vullen

Wat wij vragen:

  • Vlotte pen
  • Gedreven
  • Creatief
  • Geen ervaring vereist
  • Er is geen minimale opleiding vereist.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Waar ga je werken?

T&G Groep is een aannemersbedrijf van ongeveer 150 medewerkers; plat georganiseerd, gezellig en buitengewoon veelzijdig. Alles van gevel t/m hekwerk pakken we op! We hebben vier vestigingen door het hele land, maar de marketingcommunicatie wordt vanuit het hoofdkantoor in Schijndel georganiseerd. Het bedrijf staat al 150 jaar en dat merk je. De mensen die er werken weten precies waar ze over praten. Ondanks dat er flink gas wordt gegeven, heerst er een unieke rust op kantoor. De sfeer is informeel en je kunt overal zo binnenlopen. Iedere dag vertrekken de buitenteams vroeg in de ochtend om groenonderhoud uit te voeren, of een mooi nieuw terrein te realiseren. En iedere terrein is weer een nieuwe verhaal om over te schrijven. Biodiversiteit, duurzaamheid, klimaatadaptatie, flora en fauna: allemaal belangrijk thema’s die hier dagelijks aan de orde zijn.

Wat bieden wij jou?

Een buitengewoon veelzijdige stageplek in een uniek bedrijf, met veel ruimte om te groeien en persoonlijke begeleiding. Daarnaast ontvang je een marktconforme stagevergoeding en wordt er geregeld iets lekkers gehaald tijdens de lunch.

Ben jij de hands-on marketingstagiaire die wij zoeken? Stuur me een berichtje!

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Schijndel
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
Tussen €0,00 en €10,00 per uur
Verantwoordelijk voor
Content creatie, fotografie, design, social media beheer, website beheer

Schijndel | Stage marketing en communicatie | Stage | HBO

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.