Helaas, deze vacature is niet actief.

(Junior) Communications Advisor Amsterdam

Communicatie en journalistiek vacature in Amsterdam.

Beschrijving

Voor een advocatenkantoor op de Zuidas zijn wij op zoek naar een Junior Communicatie Adviseur ter ondersteuning van de afdeling Business Development, Marketing & Communications.


Wat ga je doen:
Als (Junior) Communications Advisor help jij de externe positionering van onze opdrachtgever te versterken en zorg je dat ze zichtbaar zijn bij de juiste doelgroepen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verspreiden, vindbaar maken en analyseren van content voor de websites, social media, nieuwsbrieven en andere (online) communicatiekanalen. Continu ben je op zoek naar actuele juridische en maatschappelijke onderwerpen die spelen bij de doelgroepen van onze opdrachtgever. Hierin werk je nauw samen met advocaten, recruitment en jouw collega's van Business Development, Marketing & Communications. Jij vertaalt de ontwikkelingen vervolgens door naar passende communicatiemiddelen en coördineert de bijbehorende kalender.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld communicatiewetenschappen, bedrijfskunde of journalistiek. Daarnaast heb je minimaal twee jaar relevante werkervaring, het liefst in de richting van content marketing en/of social media (in het bijzonder LinkedIn). Ervaring binnen de zakelijke dienstverlening is een pre, maar geen vereiste. Je vindt het leuk om nieuwe content vormen te introduceren en collega's te enthousiasmeren voor het gebruik ervan. Tot slot ben je van nature geïnteresseerd in het analyseren van statistieken in onder andere Google Analytics.

Verder:

  • Heb je een collegiale en proactieve instelling;
  • Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Ben je in staat om realistisch te plannen;
  • Ben je zorgvuldig en probleemoplossend;
  • Heb je een goed gevoel voor humor.


Onze opdrachtgever biedt je een uitdagende en veelzijdige functie met de mogelijkheid jezelf te ontplooien in een vakgebied dat volop in ontwikkeling is, als onderdeel van een professioneel en enthousiast marketing- en communicatieteam. Een goede werksfeer en een fijne werkomgeving in een prachtig gebouw, dat is gericht op transparantie en samenwerking. En natuurlijk een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waar we je graag meer over vertellen.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Amsterdam

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.