Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagair gezocht voor corporate identity design en content creatie in Zaandam

Als ontwerper of marketeer écht betekenisvolle impact leveren voor het klimaat? 
Wil je mee maken dat het wél mogelijk is een duurzaam alternatief te bieden in de bedrijfs wereld?

 Maak de weg vrij in onze nieuwe merkpositionering, wees groot in kleine details, laat je inspireren door onze fysieke werkprocessen en vertaal deze effectief naar het online domein. 
Creëer visueel sterk werk om nieuwe klanten aan te trekken en help ons een blijvende formule voor communicatieontwerp te creëren.

32 - 40 uur per week
€0 Per maand

Wat ga je doen?

Je zal in onze studio aan de slag gaan met het volledige ontwerp process voor de bedrijfs identiteit van Studio Smelt. Er zal gewerkt worden aan een nieuwe website, een format voor content creatie, logo ontwerp, totaal verpakkingssysteem én ontwerp layout. Denk mee in de ontwikkeling van een kleiner groeiend bedrijf op multidisciplinair gebied.

Wat wij bieden

  • Flexibel werken
  • Klein team meer verantwoordelijkheid
  • creatieve vrijheid

Wat wij vragen:

  • Zelfstandig
  • Samenwerken
  • Probleemoplossend vermogen
  • Communicatief sterk
  • Geen ervaring vereist
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Beschrijving organisatie:
Doormiddel van zelfgebouwde machines kan Studio Smelt plastic afval stromen om vormen naar plaat materialen. Vanuit deze materialen worden duurzaam en hoogwaardige interieur applicaties, ontwerpen voor de publieke ruimte en kunst ontwerpen uitgevoerd. Ook bieden we dus een concreet duurzaam antwoord voor plastic zooi.


Benodigdheden:
Je bent bekwaam met de adobe suite. Je kan makkelijk schakelen tussen, schetsuitwerkingen, illustrator, indesign, photoshop. Je kan zelfstandig een effectieve design methodologie uitkiezen en toepassen voor het uitwerken van concepten uit schetsvorm tot kwalitatief eind resultaat.

Wat we aanbieden:
Als bedrijf zijn wij nu 1,5 jaar actief. Wij bieden begeleiding in het concreet toepassen van communicatie design in de realiteit. Een groot internationaal netwerk op het gebied van bedrijfsvoering via recyclen van plastic afval en contacten met de design wereld (onder andere Design Academy, Tu Delft, Preciousplastic). Het bedrijf bied veel eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheid tot mee groeien in haar successen.

Vergoeding:
Als startend bedrijf zijn wij nu 1,5 jaar actief. Helaas zijn wij als startend bedrijf nog niet in de gelegenheid gekomen om voldoende buffer op te bouwen voor een bijkomende vergoeding. Wanneer de opdracht volume toe reikend is kunnen wij mogelijk een vergoeding mee budgetteren in het stage process.


Stage looptijd:
Voorkeur voor semester traject.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Zaandam
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€0 Per maand
Verantwoordelijk voor
huisstijl, website, bedrijfslogo, online content

Zaandam | Stage marketing en communicatie | Stage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.